Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie i koniec

Kto nie uważa warszawy za swoją stolicę ?

Polecane posty

Gość nie i koniec

Ja mieszkam w Poznaniu i tu jest moja stolica.....tutaj powstawało państwo Polskie tutaj właśnie była pierwsza stolica.....a Warszawa to taki wschodni twór bliżej Azji niż Europy.....

Gość WELON
co do pierwszej stolicy to nie wadomo do konca co nia było , moze pozanń, moze gniezno, moze ostrów lednicki.... fakt faktem ,ze dynastia Piastów wywodzi sie z plemineia polan a oni z Wilekopolski

Gość WELON
do nie - jesli uwazasz ze warszawa jest blizej azji niz eurpy to twoim zdaniemlezy w Afryce??? poz atym Europa geograficznie konczy sie na górach Ural - wiec to srodek Europy :-)

Gość ............................o.
kompleksy????? masz z tym jakis problem? co ci nie pasuje? tacy jak ty gadaja glupoty a pozniej przyjezdzaja tu po prace :o zal

Gość WELON
ale bzdury opowiadasz

fajne miasto tylko ten pekin, koszmar, żeby chociaż choc trochę go zmienili. a tak to taka kupa ze szpicem, chyba Lenin nasrał, może Stalin i z jako ideę wykorzystano kształt jego kupy

Gość WELON
czyli Litwini sa podobie jak Filipinczycy i Mongołowie Azjatami idąc twoim tokiem myślenia :-(

Gość Ju...
To nie przyjeżdżać do Warszawy!

Ju.... wypraszam sobie, do Łazienek, Pałacu Królewskiego i wielu innych rzeczy nie mam zastrzeżeń

Gość WELON
ok ale Rosjanie (mam namysli rosjan a nie ludy zamieszkałe na syberii czy innych krajach zwiazkowych federacji rosyjskiej)czy Mołdawianie to też europejczycy , a Turkowie juz nie !!!! a turcy aspiruja do EU , unia nie ejst wyznacznikiem europejskisci , a Islandczycy to kto twoim zdaniem?

Gość nie i koniec
jakoś nie widze emigracji z WLKP do Warszawy....mamy niewiele niższa średnią krajową przy niższych kosztach i niższe bezrobocie ??? Więc z czym do ludzi :)

Gość czy ktoś was ciecie
siła sciąga do Stolicy? Zazdrość was żżera chamki że mieszkacie w róznych Borżecinach,Kostomłotach czy Pierdziszewach...Jak przyjedziecie do W-wy to z palce po palcu do dupy włazicie zeby tu zostac,pracowac a potem szczycić sie :z W -wy jestem :o Słomy z butów burki nigdy nie wytrzepią,zawsze bedzie widoczna,nawet jak taki chamek na bosaka chodzi :-p zreszta zapachu gnojówki tez sie nigdy nie pozbędziecie :-p Ćwok wystarczy ze gębę otworzy i wiadomo kim jest. A tak wogóle: Cham zawsze bedzie chamem,na wieki wieków - Amen

Gość WELON
Jarek_84=- w Austrii ci powiedzieli ze Rosjanie sa Azjatami - zabawny jestes , nie sa Azjatami , moze powiesz czym jest w takim razie Europa?

Gość WELON
do czy ktoś was ciecie- akurat tu zaden jak to okesliłes "chamek" ze prowincji nie beszta Warszawy tylko Pozaniak bodajże :-)

Gość Posnaniak
My nie mamy Stolicy w Warszawie :) Warszawa by miała być moim reprezentantem na świat ? Nie dziękuje :D

Gość O matko ludzie i tu sie
właśnie zaczyna problem ....:O Ja osobiście w 100% zgadzam sie z Jarkiem_84!!!!!!!!! A ta cała pseudo warszawka wyłazi w takich właśnie słowach: """""""Słomy z butów burki nigdy nie wytrzepią,zawsze bedzie widoczna,nawet jak taki chamek na bosaka chodzi zreszta zapachu gnojówki tez sie nigdy nie pozbędziecie Ćwok wystarczy ze gębę otworzy i wiadomo kim jest."""" wystarczy ,ze postukałaś w klawiature i mamy już twój wizerunek :O

Gość eastender znany też jako WELON
a co macie pewnie posnań?:-)

Gość czy ktoś was ciecie
WELON - poczekaj,zaraz sie odezwą "sympatycy? post był do Poznaniaka Jarek - ty chyb nie tylko po ryju obrywasz ? :-p

ale dziwi mnei ze rozmowa zeszła na tor jezdzenia po warszawie a nei no tor co było pierwsza stolica polski :-) zaproponowałem ten wwatek 2 postem ale nikt nie podchwycił :-(

Jarek84 jak wolisz swoje rodzimy Drohiczyn to luz ale po co ta agresja?

Jarek_84- masz jakies skszywione pojecie o świecie , poazty nie podoba mi sie ze obrazasz inne nacja , moza kogoś nie lubić ale to nie powód zeby od razy nazywac Azjate brudasem ( w tej Austrii naczynia zmywasz z Turkami czy co ?)

Gość czy ktoś was ciecie
"renomę"Warszawie robia przyjezdni,tzw.flancowani warszawiacy

dokladnie...a co to moze moja wina ze ja sie tu urodzilam? co mnie obchodzi ze ktos pochodzi z pcimia dolnego i ma z tego powodu kompleksy.. polowa stolicy to przyjezdni... :O

Wiecie- jestem z wybrzeza i nie zlicze już nawet ile razy właśnie ludzie z w-wy przyjeżdżając do naszego pensjonatu podkreślają na każdym kroku : BO U NAS W WARSZAWIE -BO MY WARSZAWIACY-BO W WARSZAWIE TO I TAMTO!!!!!:O :O ludzie ...ale własnie ja u siebie mam ludzi z całego naszego kraju -przekrój w całej okazałości ! I bardzo czesto pobyt takiego ze stolycy pozostawia czesto niesmak na dłużej niż człowieka ze zwykłej KOZIEJ WÓLKI np. ...troche więcej pokory drodzy warszawiacy ...nie wszystkim imponuje wasz adres zamieszkania ..a czasami wręcz odstrasza ...

tak mowia burki ktore tu sie wprowadzily z malych miast a to dla nich zaszczyt a ty wystawiasz opinie rodowitym ...??????????? idiota!

Ale dużo racji jest też wtym,ze mieszkający w warszawie 3-m-ce jest bardziej warszawiakiem jak ten co mieszka od urodzenia ...

no ty to kurwa wiesz najlepiej bo mieszkasz na pomorzu :o litosci