Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaiskra

ciąża?

Polecane posty

Gość zmartwionaiskra

czy jest mozliwe ze jestem w ciazy? czekam na miesiaczke juz 38 dni i nic... jest mozliwe przesuniecie okresu poprzez wyjazd w gory(mieszkam w gdansku) wiec niewiem czy to rpzez to mi sie spoznie az TYLE.. bo zazwyczaj dostaje po 33\\35dniach....prosze o odpoweidz!!

Gość zrób test
skąd dziewczyny z forum mają wiedzieć, czy jesteś w ciąży? :O

Gość zmartwionaiskra
nie pytam czy jestem ale czy jest mozliweosc przesuniecia okresu przez podroz...bylamtam tydzien...

moga byc bardzo rozne powody przesuniecia@, podroz moze byc jedna z nich, jesli mialas jakies sytuacje, przez ktore podejrzewasz ciaze, ja juz bym na Twoim miejscu nie czekala i wykonala test,powinien byc wiarygodny, chociaz najlepiej zrobic bete HCG, wtedy jej wynuik na sto procent bedzie pewny

Gość zmartwionaiskra
wlansie nie miaalam raczej takiej sytuacji...ale nie wiem dlaczego az tak mi sie spoznia...chyba bede musiala sie wybrac do ginekologa...

trzy dni to jeszcze nie az takie tragiczne spoznienie, chociaz masz bardzo dlugie cykle i nawet w zawiazku z tym poszlabym sie przebadac do lekarza, nic sie nie martw na zapas

Gość zmartwionaiskra
no niby tak.. tylko nie czuje sie zebym miala dostac miesiaczke...no ale zobaczymy!