Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka000

co sadzicie o tych piersiach????

Polecane posty

Gość a co da
jaki to ma zwiazek z jedrnoscia itp?? pomozcie..

aha i musicie wiedzieć, że ja od małego miałam nadwagę i dopiero rok temu schudłam. czyli mój biust rósł jak już miałam tu i tam za dużo :/

Gość a co da
Maala jaki krem Ci "zaszkodzil"??

Gość afuuuj
a co to da-tak,nie trzeba stosowac jakiejs specjalnej kuracji kremowej aby piersi nawilzyc.Wystarczy krem nivea lub dziecinny.NIektorzy zachwalaja sie kremami na powiekszenie lub ładniejsze ukształtowanie piersi,tylko,ze jak zaprzestanie sie stosowac takich specjalistycznych kremow to piersi nagle staja sie takei same jak przed kuracja.aby miec stały,zadawalajacy efekt działania tych kremow trzeba stosowac je juz cały czas.Piesrio nie od kremow staja sie łądne tylko własnie od natryskow naprzemiennych,wmasowania kremu,dobrego doboru biustonosza i prawidłowej postawy w czasie chodzenia,siedzenia

Gość afuuuj
ja mam 42 i stosuje sie do wszyskiego co napisałam i piersi mam naprawde super.

to był krem z Venity w różowej tubie :/ teraz mam Kolastynę i nic się nie dzieje, ale efektów raczej nie daje. za to obydwa podrażniały mi dekolt. niestety nie stać mnie na droższe kremy :/

Gość blreeeeeeeee
one sie jej zaraz urwa... :/ masakra zal mi tej dziewczyny.....

Gość afuuuj
jestem deską ale trzeba uwazac na cwieczenia,bo nie wszyskie sa dobre na biust,zbyt wieke cwiczen rozciaga biust za bardzo bez dobrego efektu ukształtowujacego.Dobrym sposobem na biust jest pływanie oby nie za forsowne bo wtedy wyrabiamy sobie miesnie ramion i one staja sie takie meskie.najlepiej pływac zabka ale z wieksza iloscia wymachow nog niz rak

Nie stosuję żadnych kremów, masaży, natrysków, najnormalniej w świecie z lenistwa,natomiast nieregularnie, ale dosc często, o ile mi się tylko przypomni, wykonuję profilaktycznie najprostsze cwiczenie na jędrny biust, tak jak moja mama :) To naprawdę działa, moja mama ma swoje lata, a biust ma bardzo OK, daleko jej do stanu jak na tym zdjęciu, no ale ona to cwiczenie wykonuje regularnie:)

Gość laleczka000
no,ale czy przy obecnym wygladzie pomoga jeszcze natryski i cwiczenia?czy jest juz zapozno?

Gość afuuuj
laleczka nie jestest za późno.Niech kolezanak zacznie nosic non stop biustonosz ale taki dobrze utrzymujacy biust i zastosuje natryski,masaze no i jakies cwiczenia na biust o ktorych pisze Agniecha i piersi na pewno dojda do siebie i ładnie będa sie ukąłdały,bo dziewczyna jest bardzo młoda i piersi nie zdarzayły sie całkowicie odkształcic

Gość laleczka000
Agniecha... czyli jakie?

Gość afuuuj
laleczka wejdź na google.wpisz "cwiczenia kształtujące piersi" i an epwno znajdziesz jakies

ja nie wierzę, żeby coś pomogło na taki opad :(

Gość laleczka000
Maała tez mi sie tak zdaje,ale zaproponuje

Gość afuuuj
Mała :-) nie badz pesymistka ,te piersi sa młode,nie rozciagniete za bardzo,przy odpowiednim dbaniu odzyskaja swoja sprezystosc i jędrnosc

Gość ......ona
rany takie cycki to widziałam u starych Niemek na basenie...wiecie że one w aquaparku stoją naguśkie pod prysznicem...błe...

Gość laleczka000
......ona wiemy:)

Gość afuuuj
Karmiłąm dziecko i to przez b.długi okres i miałam takie wiszace doje,ze az strach było na nie patrzec a jakos po zakonczeniu karmienia odzyskały swoja pieknosc i wiele kobiet tak ma,tylko trzeba chociaz troche sie postarac.

no nie wiem, jak macam swoje ;) to czuję tylko rozstępy, prawie w ogóle tkanki łącznej. sam tłuszcz plus guzki :/ ćwiczenia na wzmocnienie mięśni mało mi dają. basen dopiero mogę zacząć od marca albo później (w zimie nie mogę chodzić ze wzgl. na zatoki)

Gość ......ona
a tak w ogóle to cycki koleżanki wrzuciłaś na net??..Ona o tym wie?

Gość laleczka000
......ona nie,ale to foto jest calkiem anonimowe:)

1.Stajesz w drzwiach, ręce od łokcia opierasz na framudze, dłonie skierowane go góry i nasiskasz framugi z całej siły jakyś chciała je rozepchnąc. Ja liczę i robię 30 takich nacisków przy jednej sesji. W ciagu dnia warto powtarzac te sesje jak najczesciej, moja mama rano i wieczorem uciska framugi min 100 razy:) 2.Składasz rece razem, łokcie na wysokości biustu, dłonie skierowane do góry i znowu uciskasz, jakbys chciała jedną rękę wcisnąc w drugą i tez sobie liczysz ile chcesz:)

Gość laleczka000
Agniecha... thx

Gość som ohydnie bżydkie