Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssss

jak powiedziec facetowi ze jestem dziewicą i czy wogole mowić

Polecane posty

Gość będzie stosunek 1 minutowy

Gość vghcfg
Kurde czym ty sie przejmujesz. Jakbys mi o tym powiedziaal to bym skakal do sufitu z radosci.

Gość xsdfkkjsjks
Ja nie miałem jeszcze dziewicy. Trafiłem na szmaty - tylko je zaliczałem. Musze teraz poszukac jakiejś wartościowej. Koleżanko też tak głupio... 7 lat różnicy? Podupczy Cie i rzuci, a ty zostaniesz sama bez błony. I zmusisz tym samym kolejnego partnera do myslenia, że jesteś tylko po to aby zaliczać i rzucać. Dlatego zastanów sie nad pratnerem. Czołem

a ja bardzo długo się zastanawiałam czy mu powiedzieć i wreszcie to z siebie wydusiłam a on bardzo się ucieszył, nawet uznał to za pewnego rodzaju zaszczyt. A później zrobiło się mu głupio, że on już dawno ma pierwszy raz za sobą. Teraz już wiem że mogłam mu powiedzieć DUŻO wcześniej bo zaoszczędziłoby nam to wielu nieporozumień.

ja tak samo dziewicaaa 19 lat ;s powiedzialam chlopakowi i bardzo sie ucieszył, choc glupio mu sie zrobilo, ze on ma to juz za soba (21 lat)

Gość aleeeeeeeeeeeeee
ja 24 lata i tez dziewica byłam, chłopak 27 i na pewno mu to nie przeszkadzało on sam doświadczony więc było łatwiej. W końcu odechciało mi się czekać, chciałam spróbować jak to jest. Ale następny seks po ślubie z mężem więc tamten miał farta a może to on będzie moim mężem. :)

Gość stary prawiczek
nie ma 20-letnich dziewic, to mit.

Gość Andrzej22
Wniosek jeden dziewice nie wstydźcie się :)

Gość nie przesadzajcie***
ja miałam 22 lata i wcale nie mialam problemu powiedziec o tym facetowi najśmieszniejsze jest to, ze ja tez bylam jego pierwsza a on przyznał do tego się dopiero po 4 latach - gdy sie rozstawalismy pomimo ze go o to wielokrotnie pytałam!!!!

Gość dlugodystansowiec4231
WSZYSTKIE DZIEWICE MOGA SIE DO MNIE ZGLOSIC, JA WASZ WYLECZE :)

Gość fdbfdbfdb
nie mow, jak pocieknie krew, to sam zauwazy albo sie wystraszy.

Gość czy nieba
mój były jak mu się do tego przyznałam to mi nie uwierzył... powiedział.. "dziewczyno ile ty masz lat" nie zapomne tego,,, palant.. i nie dostał oczywiście nic ode mnie,,,