Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loleeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

który lepszy?

Polecane posty

ale w sumie ta nokia ma więcej funkcji i marka też chyba lepsza... sam nie wiem

ja bym wybrał samsiunga :) nieco słabszy jeśli chodzi o funkcje, nie ma symbiana ani gps ale jest ładniejszy...

ja zawsze miałam samsungi z jedną przerwą na SE i Nokie (nokie są takie oklepane) i na samsungi nie narzekałam i będe polecać, teraz też mam samsunga (E900) i jestem bardzo zadowolona:)

a myślałem że wszyscy będą nokię polecać, trochę się zdziwiłem szczerze mówiąc:P

g800 ma lampę ksenonową (coś jak w k800i) i stabilizator obrazu a n95 tylko diodę doświetlającą :)

a ja myslalamz e telefon kupuje sie po to zeby dobrze sluzyl a niepo to zeby dobrze wygladał? ale moze sie nie znam:o ja wybralabym Nokie..

Gość każdy lubi co innego
jak dla mnie N95 - z uwagi na wbudowany GPS i system Symbian

każdy ma inne potrzeby :P jednemu zależy na tym by telefon miał masę funkcji z których połowy nie będzie korzystał to bierze wszystko mające nokie z symbianem, drugi potrzebuje sprzęt do wszystkiego, notatnik, gps itd to bierze palmtopa i osobno telefon, inny potrzebuje tylko do dzwonienia i sms to bierze nokię 2610, jeszcze inny chce mieć jako jedyny w polsce jakiś telefon to kupuje vertu :D kto chce robić zdjęcia komórką i czasem muzyki posłuchać to najczęściej bierze sony ericssona... ja bym n95 ze względu na gps nie kupował - automapa ani tomtom na tym nie działa (no chyba że coś ostatnio się ruszyło:)) no i wyświetlacz imo za mały :P