Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE MOZLIWE...LUDZIE ..

CO SĄDZICIE O TYCH NOGAch?ICH AUTORKA UWAŻA ŻE SĄ STRASZNIE CHUDE.ZGADZACIE SIE?

Polecane posty

Gość no ładneeee
są sa ale fota jest na środku i normalnie sie otwiera.hhee ja widze.

Gość UUDDKKOO
TE GIRY Są PIKNE WIęC POWTARZAM NIE SZUKAJ DZIURY W CAłYM.I NIE OCZEKUJ żE CIę KAżDY BęDZIE CHWALIł BO NIE ZASłUżYłAś NA TO EGOISTKO.

Co kieruje ludźmi,którzy dają swoje zdjęcie do oceny harpiom na kafe?:/

Gość no pamietam ze krytykowalaS
ALE JAK JA TERAZ ZNAJDE TEN WATEK TO NIE WIEM ? NAPISALAS ZE SĄ ZA CHUDE ..KURCZE NIE WIEM JAK TO ZNAJDE TERAZ ALE POSZUKAM ..HEHE CIEKAWE CZEMU TERAZ CHCESZ TO ODSZCZEKAĆ NAGLE???

Gość tak se mysleeee
dziewczyno codziennie wklekasz tu swoje zdjęcia i prosisz o komenty masz jakieś problemy ze sobą? weź się ogarnij, bo robisz z siebie psychola

Gość e tamn
qwertz ma lepsze nogi niz te z bialoniebieskiego tła.

Uważam, że te nogi są za grube. Sama nie mam idealnych nóg, ale szczuplejsze niż te, choc do zgrabności moim również dużo brakuje.

Gość mała pricesska
zz boku fotka nr 3 są szczupłe, proporcjonale! To czy noga jest gruba czy chuda widac z boku:) A tu jets ok. z tyłu ładne ujecie tylko ta nr 1 fotka jakos tak stanłeas..ze brzydko wyszło.. nogi które maja tyle samo w udach co w łydce np 33 cm to kołki! A nie nogi! Najbrzydsze nogi, a to słowa facetow z polibudy:) A oni sie znaja na proporcji i macie:P nazywali je kołkami!

Gość mała pricesska
ta modelka musiałaby pokzac nogi z przodu! Z tyłu zawsze noga ładniej wyglada! I z boku! Ma takie "dziury" czyli pies z budą przeleci.. szczegolnie u gory.. moze to są szczupłe nogi, ale do zgrabnosci im daleko!

Gość krzywe
wg mnie są szczupłe ale krzywe.tzn są krzywe na pewno

Gość e tamn
TA LASKA Z TYMI NOGAMI NA NIEBIESKIM TLE JEST BOSKA..TO ZNACZY MA CUDNE NOGI ..JAK MODELKA..DZIURY TO WY MIEDZU UDAMI CHYBA NIE WIDZIALYSCIE NIGDY..HHEE

Gość mała pricesska
autorka tez ma ładne nogi z tyłu:) jak ta modelka tylko ze autorka jets nisza stad ta innosc :) od tej modelki a na focie nr 1 mam wrazenie ze staneła niedbale..i to jakby nie jej nogi..lub nogi sprzed diety;)

Gość e tamn
PRINCESSKA CO TY GADASZ ?JAKA MODELKA>?TO NOGI ZWYKLEJ DZIEWCZYNY A NIE MODELKI..

Gość mała pricesska
wiem, ze zwykłej bo pupe ma w kształcie sliwki- mała ale podłuzna co u modelek jest niedopuszczalne;) Nazwałam ja tak aby odroznic ja od autorki:)

Gość ArABESKA 2008
Mi najbardziej podobają sie te nogi co są na fotosiku i w tle takile i niebieskie kwadraty.Te nogi są idealne i przynajmniej nie łączą sie w udach jak niektóre niezgrabne mimo ze szczupłe nogi.BOSKIE!!!!!

Gość ArABESKA 2008
pupe ma zła?? moje kolezanki są fotomodelkami i maja mniejsze pupy a przy tym płaskie więc malo sie znasz na modelingu:) Ma sliczną pupe wg mnie :)małą i jędrną !bez grama celulitisu !!!!

Gość MACIEK Z Krakowa...
Może to będzie nieobiektywne ale mi subiektywnie bardzo podobają sie jako mężczyznie nogi na niebieskim tle i białym bodajże. Są bezbłędne..koledzy z akademika twierdzą to samo hehehhehehhe Natomiast te pierwsze ...o Mój Boże..skocz po flaszke i nie wracaj

to skoro nie jest idealna to po chuj się tak ubiera jak nie ma figury??? wygląda beznadziejnie!! taka mini i te boczki;/ bleee zero kobiecej figury więc pytam po cholere sie tak ubiera!! sama chce krytyki chyba

Gość MACIEK Z Krakowa...
Ja jako facet powiem subiektywnie ,że te na niebiskobiałym tle są BEZBŁĘDNE!kumple z pokoju akademickiego mówią to samo hehhehhehe Natomiast te drugie ...O Boże..skocz po flaszke i nie wracaj hhehehhehe inaczej tego nie skomentuje bo po co przykrość robić kobiecie .:(:(:(:( pozdrawiamy wszystkie długonogie laski na tym forum Mamy pytanie ile kosztuje bilet na samolot do Norwegi. Moze ktoś na tym forum coś wie na ten temat?

Gość MACIEK Z Krakowa...
Cholercia jasna dwa razy mi sie powklejało coś :) Pierniczy sie to wasze forum !

Gość MOJEZDANIE.PRAWDA.
POWINNA NAD NIMI POPRACOWAC. KONIEC TEMATU, ZRESZTA PATRZY SIE Z PRZODU NA NOGI. NP. NA PLAZY. I NA PIERWSZYM WŁASNIE ZDJECIU WYGLADAJA PULCHNIE. POWINNAS POPRACOWAC NAD NOGAMI BRZUCHEM I BOCZKAMI. PRZYKROMI.

Gość MACIEK Z Krakowa...
Kto wie coś o norwegii??? Moja kolezanka powiedziała ,ze tu wiecie wszystko...

Gość mała pricesska
Miałam koleznake w lo w modelingu:) i wiem co mowie! Ta babeczka ma własnie niejedrna pupe przyatrz sie, długa i tak zwisa troszke Nogi ok, ale pupa..no nie mow, to nie ten typ Pupa płaska..to tez nie pupa, kobieta zgarbna ma pupe ale nie jest ona ani długa ani w bok nie idzie i jets jedrna...płaskie pupy to nie pupa tylko kosci..wiec o takiej kobiecie co z przodu deska z tylu deska, bo pupy nie ma, nie mozna rzec, ze jest zgrabna.

Gość mała pricesska
A to z wykladow o rzezbie na ktorych byłam ze znajoma z architekruty.., szukalam ja w n-k ale nie ma:) jesli kobieta jest szczupla ale..u gory czyli w udach nogi sie nie łacza a maja taka luke.. to znak ze kobieta jest szczupla ale ma szerokie kosci a juz napewno szeroka miednice, a to od miednicy ida nogi..zobaczcie na szkieletach;) rzezba ciała, proporcje to cos BOSKIEGO:)

Gość a co dla mnie
jak dla mnie to beznadzijene te nogi zero kształtu

Gość KRAKOWWWWW
PASKUDNE TE NOGI ..PRZEPASKUDNE ..KRÓTKIE I GRUBE ORAZ KRZYWE.

Gość mała pricesska
ładne nogi ma kyle minouge a jest malutka, ale nzki zgrabne i miednica waska a nie szeroka co widac po luce miedyz udami u gory tuz..pod..;) ech te leckje z proporcji ciała, przydały sie na cos:P a ta znajoma była wysoka jak zyrafa ponad 180 i nogi kolki:P

Gość ona132445665
te ktore uwazaja ze te nogi sa niezgrabne to jakies zakompleksione baby.albo te kobietymaja nogi jak slypy ibrube albo to jakies odchudzajace sie kretynki ktore mysla ze jak im kosci wystaja sa ladne a boczki ma wiekszosc kobiet,i brzuch odstajacy wy idiotki a wy co pewnie wszystkie plaskie brzuszki macie.jebniete jestescie.nie jedna by chciala miec taka figure jak ona

Gość nogi tragiczne
uda za grube, łydki za chude a najgorsze te boczki. myślałam, ze ja mam kiepską figurę ale przy tej wyglądam jak modelka :D