Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytul bajki roboyytt

Jaki tytuł ma ta bajka pliss

Polecane posty

Parę lat temu było w kinach, chyba disneya, rysunkowa, mały chłopiec i wielki robot, coś tam wysypisko śmieci, zaprzyjaźnili się i musieli uciekac przed ludźmi.... pamięta ktoś tytuł?:)

Gość przepiekne
chyba numer piaty on sie zwał cos napiecie ........nie pamietam ale to chyba z ludzmi tylko on był robotem\

Gość przepiekne
spiecie albo co nie wiem wiem że ten robot numer jakis miał mój syn byl mały i ma kasete video

Gość przepiekne
krotkie spiecie.........chyba tak

Moje dziecko oglądało o robotach serial.Tytuł "Kubix" chyba.Fabuła się zgadza ale to serial był.:-(

niestety, ani krótkie spięcie ani roboty byłam na tym w kinie a nie mam najmniejszego pomysłu jaki mógł mieć tytuł to bajka, rysunkowa, nie komputerowa ani nie film fabularny robot olbrzymi, jak widział broń to robił się zły, świeciły mu sie oczy itp chłopiec trzymał go w jakimś pomieszczeniu gospodarczym na końcu państwo;) zesłało na niego bombę a on sie poświecił, poleciał walnąć w nia zeby uratowac ziemię ;)

pamiętam że o tej bajce nie było głośno, dlatego nie jestem pewna czy to disney jakaś taka ciemna, cicha..

Gość gość
Stalowy gigant, może.