Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

r4v3n

Jaki pozycje lubicie najbardziej?

Polecane posty

Gość na jeźdźca

Gość wszystkie
a najbardziej od tyłu i na jeźdca

Gość Qill
gajowy bez głowy - Germański kurwa oprawca! >D

Gość kobietkowata kobietka
a ja najbardziej jak siedze na stole a on stoi i ma siebie we mnie, albojak on siedzi a ja na mim,pod prysznicem od tyłu na stojąco :) a na nozyce ktoś z was próbował:P

Gość Qill
Gajowy - nie tylko ty znasz kultowe teksty :P

wszystkie na stojąco takie stołowe, poza tym nocny jexdziec, lubi ejak mni esmyra cyckami po klacie:) zwykły jexdziec i na pieska

na jeźdzca facet sie nie meczy wcale a kobieta robi sobie rodeo jakie tylko chce. genialna poza

Gość bofhhy
a wiec jeśli facet nie może poruszac sobie jak chce to co w tym za przyjemność, jaka przyjemnośc w pozycji na jeźdźca?:P

A taka ze ty sobie lezysz w najlepsze( np jak ci sie nie chce dymac a wacek i tak sie bedzie prezył co to za przyjemnosc jeszcze po robocie zasówac w wyrku)orgazm i tak bedziesz miec a panna robi co jej sie podoba czyli w skrócie i wilk syty i Kansas city:P

Jak lubisz sobie poruszac jak chcesz to prawica najlesza dziewica;), ale ogólni esens jest taki ze jak masz ochote to rób co chcesz a jak nie to ta polecam to samo z kobietami jak im sie nie chce a ciebie cisnie i ona juz utapi zebys sie nie meczył to misjonarz i tyle:) no lae zeby niebyło to sa przypadki jak któras strona jest padnieta

Gość normal size 18
ja lubie najbardziej na pieska i jezdzca jak partnerka odwrócona, bo moja dama jest cichutka w wyrku a ja jak zajebie jej od tylu to czuje zołedziem jak dotyyka konca pochwy a ona wtedy tak milusio jeczy ale z bólu. ona za tymi pozycajmi niestety nie przepada.

Gość Wpadka
A ja uwielbiam na jeźdźca i misjonarską. W tych dwóch mam najlepsze orgazmy. Jak mnie weźmie to i z sześć pod rząd potrafię mieć. :D

Gość eviva30
nie słyszeliście, a jak to jest głową na dół czy jak?

Gość dragal
pozycja RODEO, ja panna dochodzi mowisz do niej po imieniu jej kolezanki wtedy trzezwieje wkurwia sie i zaczyna sie zrywac z huja. zaczynamy od pozycij na jezdzca badz pieska.