Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już tego dość

Pomóżcie,nie mam już siły.Mam dość mojego brzucha....

Polecane posty

Gość mam już tego dość

Jest naprawdę ogromny,a reszta ciała jest ok,więc wygląda przez to jeszcze gorzej.Tyle razy postanawiałam,że zwalczę ten tłuszcz,ale nie umiem :( Nie mogę się głodzić,zmniejszenie ilości jedzenia nic nie daje,a ćwiczyć po prostu nie daję rady! :( Nie mam do tego dość silnej woli,a czasem siły i czasu :( Przez to całkiem straciłam do siebie szacunek,bo nie umiem sobie poradzić sama ze sobą,swoim ciałem i swoim lenistwem :( Strasznie mnie to dołuje :( Jest jakiś sposób na mnie?

ćwicz to się go pozbędziesz...co my ci pomożemy...google peel szukaj ćwiczenia na brzuch i jazda :)

Gość mam już tego dość
Nie dam rady,nie umiem się przemóc,nienawidzę ćwiczyć,zresztą i tak nie widzę u siebie efektów :(

Gość kicik qq
ja mam to samo :( wielki brzuchol a reszta okej 165 i 69 kg a wazylam 57 ;( tez mi brak silnej woli nie moge znalesc pracy siedze w domu yh :( jutro chce sobie kupic blonnik ananasowy ponoc dobry jest

Myslisz,ze efekty beda po tygodniu?To jak mamy pomoc? odsysanie Ci zrobic?Kolezanko DOR ROBOTY!

Gość mam już tego dość
No nie wiem,miałam nadzieję,że np napiszecie mi że od czegoś można schudnąć bez ćwiczeń,np jakiś preparat.....Nienawidzę ćwiczeń,już tyle razy się męczyłam i to wcale nie przez tydzień i nigdy nic nie dało :( Efekty daje u mnie jedynie głodówka,ale nie mogę jej zastosować....

Gość łee
próbowałaś hula-hop? też mam ostatnio problem z brzuchem i też jestem za leniwa żeby coś z tym zrobić :D

Gość mam już tego dość
Próbowałam,ale krótko,bo mam już dość,nabawiłam się wręcz awersji do jakichkolwiek ćwiczeń :(

od siedzenia przed kompem i narzekania brzuch się nie zlikwiduje. Od jedzenia błonnika też nie (swoją drogą co to za pomysł ze od łykania prochów tłuszcz zniknie, myslicie ze wsiąknie podczas gdy bedziecie lezec na kanapie?). Tylko i wyłacznie ćwiczenia. Nie ma nic bez walki , motywacji i silnej woli

Gość łee
łeee krótko nic nie da niestety; ja kiedyś sie uparłam i kręciłam, kręciłam, kręciłam i miałam naprawde fajny brzuszek :) a teraz mi się nie chce chyba przejde na głodówke :D

Gość kicik qq
błonnik daje uczucie sytosci mniej sie je ;] plus cwiczenia ponoc dobre efekty sa tabletki 100 % gwarancji bylam na farmaci to derektorka apetki mi mowla ale sa ona na recepte okolo 70 zł MERIDIA silne i bardzo pomagaja lecz przpisuje sie ludzią otyłym

obawiam sie ze takie rzeczy sie przepisuje gdy juz ma sie dużą otyłość a nie lenia na plecach :P Obawiam się ze nikt wam tłuszczu nie odessie. jest tyle fajnych ćwiczeń. Zaczynając od wspomnianego hula-hop, przez pilates aż po znienawidzone brzuszki. Mięśnie nie wyrobią się od prochów po ile wy macie lat dziewczyny ..

Gość Kkkkkkikkkkkkka
Też mam ten problem i też nie mogę się zabrac do cwiczen:( Ogólnie figurę mam w porządku tylko ten brzuch:( Może razem pocwiczymy?:P:P:P

Gość mam już tego dość
Ja mam 18 lat,walczę z brzuchem już parę ładnych i nigdy nie miałam płaskiego.Jak myślicie,ile potrzeba czasu z hula hopem np żeby go zrzucić?Już nawet nie do idealnego,chce,żeby był taki w miarę,żebym mogła pokazać sie w bikini... Chyba zaraz jednak poćwiczę.Znalazłam jakieś 8 minutes na youtube,tyle chyba dam radę.na serio muszę coś zrobić bo zwariuję...

jedz dużo warzyw, pij dużo wody mineralnej ale bez cwiczen efektów nie bedzie. A pilates to naprawde fajne cwiczenia. Mówisz ze nigdy nie mialas płaskiego.. jak sie postarasz naprawde to bedziesz miec tylko nie poddawaj sie. Słyszalam kiedys ze to jaką mamy posture zalezy od genów i postury ale ja w to nie wierze. Jeżeli naprawde chcesz miec ładna sylwetke i płaski brzuch MUSISZ ćwiczyć. Ja nie widze innego rozwiazania Pozdrawiam i zycze powodzenia :D