Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pixi0dixi

zapach i ciąza. czy ktos tak mial ???

Polecane posty

hej!!! mam cykle 29 dniowe , 15 dnia cyklu doszło do stosunku noo i tak sie zagalopowaliśmy ze on skończył we mnie.. dziś jest 24 d.c aa ja chodzę z obłędem w oczach : czuje jakieś dziwne zapachy , mój ulubiony krem z ziaja masło kakaowe ktory zawsze byl moim ulubionym zapachem teraz po prostu go nie znoszę , mam kucie w jajniku .. bardzo sie boje. czy ktoś tak miał ??

ja tak mialam,cala ciaze mialam bardzo wyostrzony wech

na mnie zle dzialay zapachy dochodzące z otwartej lodówki:) a moze warto zrobic test i juz sie nie zamartwiac?

zrobie test ale musze poczekac na dzien w ktorym powinnam dostac okres bo slyszalam ze to jest najlepszy czas . a wczesniej test moze nie wykryc tak wczesnej ciązy

to uwazaj na siebie:)No i profilaktycznie unikaj zazywania tabletek,nawet głupiego apapu :)

a moze znacie jakies testy ktore same przetestowalyscie i was nie zawiodly , takie ktore mozna zrobic przzed dniem spodziewanej miesiaczki ???

Ja tez tak mialam na poczatku samym pamietam jak smazylam piersi kurczaka to zapach tego oleju az mnie mdlil musialam z kuchni wyjsc bo nie mialam czym oddychac, do tego moj ulubiony zapach kawy byl tak intensywny i jeszcze te perfumy pilegniarek jak poszlam do mojego lekarza zawsze tam chodzilam czulam je ale nie tak jak wtedy i juz wiedzialam co jest grane.

Gość mnie wyszedł pozytywnie
BOBO TEST 15 dni po zapłodnieniu

bo jestem mloda jeszcze , chociaz na tyle odpowiedzialna ze jakby co nie ma problemu zadnego. wkoncu zaczynajac wspolzycie trzeba byc przygotowanym takze na dziecko

ok .. ja slyszalam ze najlepszy jest ten quick vue czy jakos tak ?? ktos testowal ?

w zasadzie kazdy test jest ok.Kiedys miałam taki w którym moczyło sie odpowiedni papierek cos jak paierek lakmusowy w reklamie dove:).Ale to było dawno i pewno juz takich nie produkuja:))

Gość mnie wyszedł pozytywnie
QUICK VUE ma taką samą czułość jak BOBO TEST więc nie ma różnicy ten pierwszy też robiłam w 33 dniu cyklu (przy 28-dniowych cyklach) i też wyszedł pozytywny