Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskra2

dlaczego faceci oglądaja sie za kobietami ?

Polecane posty

Gość iskra2

Czasami jak sie idzie to widzi sie jak facet przejdzie koło kobiety potem odwraca głowe i za nią patrzy co go tak ciekawi ?? Ten tyłek i nogi ?? Czy to jak jest ubrana bo nie zauważył wszystkiego ? ;-) Niektórzy idą ze swoimi kobietami a perfidnie przy nich sie oglądają. A jak tak sie oglądaja tzn. że im sie ta kobieta spodobała??? Co o tym myślicie?

Gość a ty sie nie ogladasz
za facetami?

Jasne że tyłek ;) I nic więcej, bo w głowie już widzi jak ją posuwa od tyłu ;) A seksuolodzy ubrali to zwierzęce zachowanie w piękny zwrot - mężczyźni są wzrokowcami. Pzdr :classic_cool:

Gość iskra2
jakby ten tyłek taki był najwazniejszy phi a potem co? idzie se dalej czy mysli o niej jeszcze?? następna idzie i tak cała droge heheh

Gość sfggf
kobiety tez patrza na tyłek , a jakos nie moga posuwac faceta od tyłu tylko na jezdzca. Wiec powinny patrzec raczej na przod.

Czasami zapomina, bo zobaczy jakiś ekstra samochód albo alufelgi, hehe :classic_cool:

Gość yujer
Moze dlatego ze one prowokują?

Gość iskra2
niektórzy jak ida to tak jakby mieli jajka związane ;-)

Gość bbbbbbbbbnnnnnnnxxxxxxxxxxxx
A co cię to dziwi ? Nie rozumiem ? :) Dlaczego mają nie oglądać się za kobietami ?

Ja patrzę na przód, a tyłeczek teżmusi być fajny... Miło jest wbić paznokcie w coś zgrabnego i miękkiego podczas orgazmu ;)

Gość yujer
przeciez kazdy facet zwroci uwage jak ktos za wszelka cene chce uwage na siebie zwrocic zakladając lycre czy odsłaniając brzuch.

No tak, ale czasami ktoś kto odkrywa brzuch nie powinien tego niestety robić...

Gość aishaea
niektórzy jak ida to tak jakby mieli jajka związane to znaczy jak ?

Gość iskra2
kobiety które chcą być zauważone ubierają sie wyzywająco i rzucaja sie w oczy tj. jak z kwiatkami im bardziej je widać to przyciągają owady a te je zapylają ;-)

Gość iskra2
a w teledyskach to tylko te baby machaja tyłkami i cycami rzygać od tego mozna śpiewać nie potrafia i nadrabiaja dupami. Wszystkie te baby takie same długie włosy podstawa

Gość decha0000
mam małe piersi i myśle o silikonach chcę powiększyć dla siebie chcę wiedzieć jak tj. z normalnych biustem a nie z ich brakiem czasem chcę kupic jakąś fajną bluzke to w cycach mi nie pasuje . I dla facetów też zeby szli i sie ślinili na ich widok. Jestem umówiona już na konsultacje w tym roku bede miała biust :-)

Gość yujer
pokazywanie rowa ( zbyt nisko opuszczone spodnie tak ze widać odrobine tyłka to standard ) Chodzisz do liceum to kolezanki , nawet nauczycielki prowokuują strojami , zachowaniem i wypinaniem się. Dlaczego facet miałby nie zwrocic na to uwagi . JEzeli kobieta idzie normalnie w dzinsach ubrana to moze nie zerknie , ale jak prowokuje i zaklada stringi to wiadomo ze spojrzy w jej kierunku

A ja zawsze patrzę bez oporów na kobiety, które ubierają się wyzywająco. Przecież nie po to jedna czy druga wywali cyce na wierzch, żeby nikt się nie obejrzał. Jeśli kobieta prowokuje, to ja się patrzę, nie mam oporów, ani nie widzę w tym żadnego problemu. Poza tym jestem samcem, a to wszystko wyjaśnia :)

A tak w ogóle, to kobiety przecież to lubią. Byłem niedawno na randce z taką, która miała spore piersi, do tego zza spódnicy wystawały jej stringi. Patrzyłem na nią bez skrępowania, a jak spytała dlaczego i na co się tak patrzę, to odpowiedziałem wprost: teraz na Twoje piersi, a potem jak wstaniesz to na Twój tyłek, bo fajnie Ci się stringi odciskają :) I myślicie, że mnie opieprzyła, czy coś w tym stylu. Przeciwnie, jeszcze bardziej wypinała cycki w moim kierunku :)

Gość elstudentos
oglądam sie, bo wzrokowiec ze mnie... jak każdy mężczyzna, ale co nie znaczy, że od razu mnie bierze na jakieś wielkie przemyślenia głównie tylko "fajne ciałko" i idę dalej... kobiety za przystojniakiem też się oglądają... choć wtedy nie wiem co one w głowie mają ; p

Gość meteo223443
jak ja widze te stringi jak tak wyłaża to to jets takie niesmaczne ble nic ładne wygląda to tak jakby gacie za duże były albe spodnie za małe eee fuj

Gość kikulka
czasami zdarzy mi sie obejrzec za facetem jezeli ma ciekawy przód zwłaszcza twarz bo to zazwyczaj pierwsze zauważe no i wzrost to jakoś głowa sama mi sie odwraca ;-) i patrze na tyłek i tak sobie wzdechne mogłabym sie z nim bzyknąć tak raz i pa no a jak bardzo byłoby fajnie to kiedys znowu tak chop siup bez zoobowiązań

Gość ola 698
na mnie znowu to zapach działa jak miło wypsikany to moge az mozna sie odwrócic i isc za takim...

Gość yeti444
faceci to świnie i tyle

Gość Kak tussss
Ja raz szedłem ze swoją narzeczoną i przechodziła obok mnie fajna blondyneczka gdy mineliśmy się to ja głowa do tyłu i na nią. Ale gdy odwróciłem się do przodu nie było miło dostałem od razu liścia w twarz i usłyszałem od Asi "wiesz za co!!!" i tak to się skończyło

Gość mumiuś
oglądanie to nic ale jak sie idzie i gwizdy albo wołają głupie teksty . Jak ide to czasami mi sie to przytrafi ale stwierdzam zawsze jak są w grupkach to krzyczą odwazniejsi sa heheheh

Ja jestem kobieta a częściej sie ogladam za kobietami niz mężczyznami a jestem w 100% hetero. Zawsze patrze jak dziewczyna są ubrane jak dopasowuja ciuchy. Jak np. wchodze na basen to najpierw oceniam konkurencje a dopiero póxniej facetów :-)