Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weka

gdy kosza dostanie facet

Polecane posty

Gość weka

Spotykałam sie ponad rok z jednym facetem tak bez zobowiązań ( za swojego faceta bym go nie chciała) czasem jakis wypad czasem seks. On niby miał kogoś nie wiem nie wnikałam w to .Poznałam kogos i stwierdziałm ze nie ma sensu to ciągnąć a zresztą i tak zaczynał mnie jakoś wnerwiać . Gdy do mnie napisał to nie odp. cisza z mojej strony to był luźny związek więc nie musiałam mu sie tłumaczyć ze koniec ze nie chce go widzieć. Po 2 mies. ide sobie i widze go , on gdy mnie zobaczył to skierował sie w moją strone i podszedł do mnie zaczął zagadywac mówił ze musimy sie spotkać ze zadzwoni tylko nie ma mojego nr. i ze mam mu puścić strzałke a ja na to ze ja też nie mam a on ze mi poda swój nr.a ja mu odpowiedziałm : "nie, dzięki ,pa" i sobie poszlam. Potem myślałam co on wtedy czuł ? Faceci są inni i tak nie myśla nad takimi głupstwami no ale na pewno dał sobie jakieś podsumowanie? Minęły 2 mies. a on do mnie napisał że jest w Austrii ,pozdrawia i też mu nic nie odpisałam choć chciałam nie zrobiłam tego tylko zeby mu nie zrobić satysfakcji .Czasem mam ochote sie do niego odezwać brak mi go ale nie zrobie tego bo tylko sie ucieszy ze ja o nim myśle.

Gość Posnaniak
bawi cię bawienie się ludźmi ? to gratuluje

Gość weka
on miał kogos do mnie odzywał sie jak mu sie chciało albo nudziło to ja głupia sie na to godziłam i to chyba on sie bawił mna az wkoncu powiedziałam sobie ze basta a teraz to moze najgrosza jestem ??

Gość dobry stryjek john
obydwoje weszliscie w chory uklad bez zasad to teraz macie taki konsensus na jaki zasluzyliscie

Gość Kak tussss
nie chciał bym cię spotkać w życiu.

Gość ogniczek
widać że gościu myśli odzywa sie bo nie ma kogo bzykać albo taką dobra byłas w te klocki ;-)

Gość Annessss
hmmm to byl luzny zwiazek... wiec nie powinnas miec wyrzutow.... bo ja bym nie miala.. .bez zobowiazan..czyli BEZ ZOBOWIAZAN I KROPKA ;P

facet i tak już ma inną, a ty przegrałaś, niestety kobieta jak chce postępować jak chłopak, przegrywa i nawet nauki nawiedzonych, wojujacych feministek nic tu nie pomogą, bo tak już jest

Gość moniiia
nie buduj swoim kosztem jego EGO - ja bym się nie odezwała do niego koniec i kropka :classic_cool:

Gość weka
dzięki moniia to jest własnie to co chciałam usłyszec masz racje :-) faktyka :-) Już mi lepeij niech innej tyłek zawraca ;-)

Gość nalesnik
ach ta duma cholerna hehhe

Gość weka
no głupie to pokazywanie raz sie zyje a tak sie trzeba nameczyć

Gość merceperca
ignoruj go

Gość arahuana
obrzydkliwe.... nie wiem jak ludzie tak moga :S

Gość na cholere sie bierzerz za
zwiazek. puszczalas sie bez zobowiazan z jakims fagasem a teraz sobie znalazlas frajera i udajesz porzadna kobiete. kobieta, ktora uprawiala seks bez zobowiazan zawsze juz bedzie dziwka i szmata

'dal sobie jakies podsumowanie' - nic dodac, nic ujac. Mentalnosc ksiezniczki po trzech klasach podstawowki. Ci faceci maja naprawde bardzo niskie wymagania...

Gość nanana na na na na na na
cóż... facet Cię chciał mieć kiedy miał "ochotę", swoją kobietę oszukiwał... Dobrze zrobiłaś, że olałaś, zerwałaś kontakt.