Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patunia niunia

do facetów!!!

Polecane posty

Gość patunia niunia

co czuje facet gdy zoztawi go dziewczyna? a potem np. siedza w tej samej knajpce widzą sie a ona go lekcewazy? Jakie ma myśli ?

Gość rysiaaka
taaa jak was jakaś nie chce to juz zdrira to wy widocznie tacy marni ze idzie do innego ! a w poduche ryczą buhhaaaa

Gość zostawiony
Jesli kochał to pewnie czuje sie okropnie. Napewno jakiś żal, i ciagłe mysli że już nie bedzie nigdy przy tobie. Do tego (zaleznie od tego jak sie związek skonczyl) może dojśc troche zlości-ja zachowuję sie róznie w takich sytuacjach-albo bawię sie też olewajać swoją byłą czasem po prostu zmieniam lokal.

:D kiedyś i mnie to spotkało ale miałem nieukrywaną satysfakcję,gdy się spotkaliśmy -w podebnej jak opisana - sytuacji i usłyszałem od niej ,że to najgłupsza rzecz jaką zrobiła.Niestety już było po ptokach bo nie rozpaczałem wiedząc ,że tego kwiatu jest pół światu:D:D:D:D:D:D

Gość retetete
a ja tam potem specjalnie ide i to jeszcze z kimś innym zeby sie wkurzał ee po te dziady to takie czubki

Im większy czubek i dziad,tym bardziej za nim latasz (co widać po Twoim wpisie) :D:D:D:D:D:D:D:D :P

Gość nic wielkiego
po prostu widzi swoją byłą z innym i myśli "w sumie nic wielkiego mnie nie ominęło" i łowi dalej

Gość rzygadło
jak byl za nia to cierpi i ma zmarnowany dzień

Gość haha jarek to bylo
do FACETOW!!!wiec po co sie kurwa wpisujesz i to jeszcze o dmuchaniu nawijasz hahahahahahahahahahahahahahahahhahahha