Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migdałowo...

Komis sukien ślubnych! Chciałabym sprzedać suknię ślubną! Podajcie jakieś adresy

Polecane posty

Gość gość
Sprzedam nowiutką suknię ślubną princesskę. Rozmiar 38/40 super okazja, bardzo tanio http://www.sprzedajsuknie.pl/ogloszenie,nowa-niepowtarzalna-suknia-slubna-na-sprzedaz-2014,022nnfToU655jo51hYEGi.html

Gość katarzynawawa55
Ja sprzedałam swoją w komisie na http://www.sukniesplendor.pl/. To profesjonalny komis, miła obsługa - szybkie działanie. Bardzo szybko mi wycenili sukienkę i błyskawicznie znalazł się kupiec. Sam wybór sukienek też mają bardzo w porządku jeśli ktoś szuka stylowej sukienki w dobrej cenie.

Gość grażynajj
Oooo, a ja właśnie w salonie Splendor kupiłam suknie? Może Twoją? ;)) Bardzo dobry salon/komis czynny także raz w miesiącu również w niedziele. To duża wygoda była dla mnie - niestety pracuje w soboty też... Duży atut to kompetentna obsługa.

Gość katarzynawawa55
Dokładnie obsługa bardzo kompetentna. Autor postu chciał namiary konkretne - adresy to ja napiszę: SALON SPLENDOR ul. Obrońców Tobruku 29 lok.102 Warszawa

Gość gość
witam!!! mam do sprzedania suknie slubna .uszkodzona przy dole ok 1 cm.mam namiary na bardzo dobra krawcowa.biala, szyta na miare.na plecach wiazana wiec dopasuje sie do wiekszego rozmiaru.bogato zdobionna koralikami cekinami itd.jednoczesciowa.bez ramiaczek, nie spada przy *****ch.slicznie sie prezentuje na zywo.wyprana w pralni-do wgladu paragon.gratisy to: -welon -tren odpinany, przy tancach wogole nie przeszkadza -bolerko -nie uzywane -pokrowiec na suknie -poduszka na obraczki -moge durzuci kokardki dla gosci bialo czerwone ok. 35 szt A MOZE ZAPROPONUJESZ SWOJA CENE??ZAPRASZAM DO NEGOCJACJI !!! :) http://tablica.pl/oferta/suknia-slubna-38-duuuzo-gratisow-CID87-ID3KTfd.html

Gość gość
Mam do sprzedania suknię ślubną z kolekcji Justin Alexander model 8530. Kolor ivory, rozmiar 34-36 ( wzrost 168 cm + 7 cm obcas) Suknia w stanie idealnym, po czyszczeniu chemicznym. W cenę wliczony jest długi welon, obszyty koronką. Tel: 607984450

Gość gość
witam,mam do sprzedania białą suknię ślubną salonu Atelier vie de château na Dolnej w Warszawie.Zakupiona w 10.2013.Rozmiar 40-44, wzrost 175.Suknia jest bardzo lekka.Wszelkie przeróbki,skracanie długości można dokonać w tym salonie lub we własnym zakresie. tel. 519-709-538

Gość Mimimiki
Jeżeli chcecie sprzedać swoje suknie ślub nie płacąc nic za ogłoszenie i nie odprowadzać prowizji jak na allegro ;) to polecam www.todoslubu.pl wyłączenie ogłoszenia ślubne

Gość Minikiii
Jak chcesz kupić i sprzedać suknie, albo inne dodatki to polecam www.todoslubu.pl

Gość gość
Witam. Polecam wszystkim Paniom, które są zainteresowane zakupem nowej lub używanej sukni ślubnej komis/salon sukien ślubnych "Strefa Ślubu" w Radomiu na ul. Traugutta 62. Jest możliwość wstawienia sukni w komis ZA DAMO!!!. Zapraszam na stronę internetową : strefaslubu.prv.pl oraz e-mail: strefaslubu@o2.pl

Gość ania bartczak
ja polecam ladybride.pl , bo jako jedyny komis sukien ślubnych który znam, nie biorą kasy za trzymanie u nich sukien. jak chciałam wstawić suknię w innych komisach to na wstępie chcieli ode mnie 100zł! za samo tylko wstawienie do nich mojej sukni! poza tym w lady bride jest ładnie, prawdziwy ślubny klimat, nie to co w pozostałych

Gość gość
Ja też polecam Lady Bride na Bemowie. Obsługa profesjonalna i miła. Umowę dostałam już w pierwszym mailu więc mogłam się z nią zawczasu zapoznać. Nie było żadnych kruczków. A w środku, w komisie, miła niespodzianka, bo ten komis wygląda nie jak komis tylko jak prestiżowy salon sukien ślubnych :)

Gość gość
lady bride - adres można wygooglować, nie pamiętam jest ok

Gość aaaabbbb
Korzystając z poleceń na tej stronie zajrzałam na stronę polecanego komisu Lady Bride i obejrzałam sobie ich suknie ślubne (ladybride.pl/kolekcja). Już sama strona mówi moim zdaniem dużo dobrego o firmie. Przez telefon potwierdziłam też, że zdjęcia są aktualne (aktualizują je średnio raz na trzy dni, jak mi powiedziano). Po dotarciu na miejsce okazało się, że to kameralne, klimatyczne miejsce z indywidualnym podejściem do panien młodych. Przymierzyłam 4 suknie, z tego jedna szczególnie zrobiła na mnie wrażenie. To jednak dopiero początki mojego poszukiwania tej wymarzonej sukni ślubnej, więc mam zamiar odwiedzić jeszcze kilka miejsc. Nawet jeśli zdecyduję się ostatecznie na inną, z całą pewnością wiem, do którego komisu potem ją wstawię.

Gość gość
ja na początku próbowałam sama sprzedać później zdecydowałam oddać suknie do komisu sukien ślubnych i udało się sprzedać http://www.slubnykomis.pl/

Gość gość
Komis sukien Ślubnych vestido w Lublinie. Największy i najładniejszy salon w mieście, obsługa super a suknie przepiękne. Zajrzyjcie choćby z ciekawości ;-) Ja tam sprzedałam suknię.

Gość gość
Najpierw pranie w Iron Master, 75 zł z dowozem, a później ogłoszenia w sieci, fejsbus, ewentualnie puszczenie info po znajomych. Nie jest łatwo sprzedać suknię ślubną, ale moim zdaniem zdecydowanie powinno się próbować to robić.