Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teghe

No nieeeeeee.... zakochałam się.

Polecane posty

Gość teghe

Nienawidzę tego... Ta miłość skradała się, niepostrzeżenie. Aż wczoraj wybuchła gdy go zobaczyłam na ulicy, z niespodziewaną siłą, aż jestem w szoku. Teraz siedzę trochę podekscytowana, a trochę podłamana, oglądam zdjęcia, dołuję się.... Bo wiem że - kurwa mać!!!! - ta miłość jest nie do zrealizowania. Nie stać mnie na 200 tys. zł za Hummera.

Gość hondziaaa
aaa honda civic super sport, kocham sie w niej od 2 lat ale ta miłosc nie ma szans

Gość teghe
ano... masz niezły gust to co, wierzymy w siebie i szukamy, choćby takich po przejściach? (ja niestety widzę same ceniące się modele)

Gość teghe
przez net to ja się już umawiałam, i nic z tego chociaż... gdy będzie w Polsce parada Gay Pride, takie siły policji i porządkowe będą ją ochraniać że na ten czas warto coś zaplanować ;P

lepiej będzie chyba w czasie meczu Polska-Niemcy na Euro, wszyscy (no prawie) będą oglądać, idealny moment.

Gość teghe
no otóż ma być podobnie ale ja się spodziewam że jednak geje i lesbijki ubrani idiotycznie i zachowujący prowokująco wywołają więcej emocji i zainteresowania (że tak łagodnie to nazwę) ludziska już się szykują ponoć...

Gość teghe
w sumie mi tam wszystko jedno gdzie by się miało zdobyć kasę ;P może już Hummerem bym wracała do domu

Gość po pierwsze
nie wrocilabys bo hummer nie skreca :D