Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueAo

Krótkodystansowiec

Polecane posty

pomogło - wielkie dzieki Gajowy *222* sprawdzmy, czy teraz rozróżnisz prawdziwego autora tematu, od podszywacza...

Gość WTF
84 to rocznik? :-O

Blue... zależy Ci na nim, chcesz powalczyć to walcz. Ale tak czy siak musisz z nim porozmawiać. W jego wieku też bałbym się iść do seksuologa, bo przecież stawać staje, a że szybko kończy ? Są podobno techniki opóźniające wytrysk ale to musiałby on się ich nauczyć, a nie Ty. A może jakaś drobna forma szantażu ? nie pójdziemy do łóżka zanim nie porozmawiamy ?

szantaż powiadasz... Mogę spróbować. Mam ochotę zabawić się z nim też na zasadzie - wrota się nie otworzą, dopóki nie uznam, że dostatecznie się napracowałeś - mówiąc w przenośni oczywiście :)

Gość *222*
Tu nadal nic ciekawego się nie dzieje,przedtem było chociaż śmieszniej . nuuuuuuuuuudy

Gość *222*
Całe szczęście, mam tu pokaźnych rozmiarów por. Nic mnie tak bowiem nie rozwesela jak bieganie nago z porem w zadku gdy liście delikatnie muskają mnie w uda a sąsiadki pruderyjnie zasłaniają oczy:)

Gość *222*
No i to mi się właśnie podoba,nie mam nic do dowcipnisiów'''''' SUPER

Gość chłopak BlueAo
Z porem próbowaliśmy ale mamy nieżyciowych sąsiadów, którzy natychmiast wzywają Policję:O 🖐️

Gość *222*
gdy juz pora liście zwiędną od sił tarcia aplikuję w jego miejsce zdecydowanie bardziej wytrzymałego na prawa fizyki ananasa nasmarowawszy go uprzednio słuszną porcją borsuczego łoju i poruszam się kłusem wokół osiedlowej piaskownicy doprowadzając wymienione wyżej sąsiadki do orgazmu myślowego

Gość *222*
BlueAo się zaczerniła i wątek straciła. ha ha