Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesprawiedliwości tego świata

to że faceci łysieją a kobiety nie to jedna z największych

Polecane posty

Gość niesprawiedliwości tego świata

łyski 🖐️

to że faceci nie mają cellulitu a kobiety tak to nie jest niesprawiedliwość?

Gość Posnaniak
ale one tyją, mają rozstępy, celulitis, siwe włosy nie dodają im urokui mają szybciej zmarszczki...... wole być facetem :)

Gość zaczesywanie to porażka
ale sama łysina to też porazka, taki facet wyglada niechlujnie i jakos tak nedznie, jak jest blondynem to może sie ogolic na krótko i bedzie że taki ma styl ale i tak widac że to nie to co powinno być włosy to połowa urody :(

Faceci też mają rozstępy, cellulit :D tylko mają włochate nóżki i nie widać :D:D:D

no jasne ze maja:) u nich nie widac bo nawet jak np na okazy to kobiety czesciej za bardziej rozebrane od facetow i nie widac tego u nic:P zreszta racja, oni sa owlosieni bardziej niz my i tego po prostu nie widac:) myslicie ze taki spaslak jeden z drugim ma gladziutka i piekna skore?:P

Co wy tam wiecie...niektorym facetom lysina sluzy } Nie zamierzam sobie depilować głowy. :o

Ja stopniowo łysieję od kilku lat, więc do d**y ta teoria. } Jak zdecydowana większość tutaj oglaszanych. :o

Myrevin czepiasz sie mnie dzisiaj...napisalam NIEKTÓRYM... } E .. tam... zwyczajnie mam bardzo radosny nastrój.. jak to po dniu wolnym. :o

Gość początkujący łysek
Chcę mieć tyle włosów co Hajzer albo Kubek Wojewódzki, albo Hju Grant :) A jak komuś dobrze w krótkich to niech sobie ogoli ale to co innego a co innego łysina - skóra głowy łysonia jest taka dziwna i niezdrowa, napięta jak u Oleksego albo Marka Borowskiego Zresztą WHO już wiele lat temu wpisało męskie łysienie na liste chorób, mam nadzieję że zanim wylinieje wynajdą jakieś lekarstwo :P

Nie ma to jak wymasować łysinkę :D:D Takie przyjemności to się pewnie docenia po 40, kiedy większość panów nosi mniejszą lub większą lysinkę, ale jeszcze nie doświadczylam (ani tej przyjemności, ani przkroczenia 40:D)

Gość łysek
Łysiejący facet wygląda paskudnie i jeden Bruce Willis tego nie zmieni :(

Gość a_dusia
pijawka - "Co wy tam wiecie...niektorym facetom lysina sluzy" - ale do czego im ta łysina słuzy ? :)

Gość do tego że mają
więcej miejsca do całowania :P

Gość jednym słowem koszmar
no i dobrze im tak bo my musismy rodzic dzieci i tez w jakis sposób cierpimy oni tylko łysieją namiastka tego co my kobiety musimy znieść i znosić

Gość kobietą może nie
ale świadczy że masz mało testosteronu więc sałby z ciebie kochanek i ogólnie mało meski typ tak źle i tak niedobrze :P

Gość co ty wiesz ..
Co ty wiesz o niesprawiedliwości autorze. Ja ci powiem dlaczego kobiety nie łysieją. Natura sama dostrzegła że kazdy facet choćby łysy znajdzie sobie partnerke, bo wobec facetów ma się standardowo mniejsze wymagania. Jednak spróbowałbyś tylko być łysiejącą kobietą. Dramat na całej linii. Wytykaliby taką wszyscy a o znalezieniu faceta może taka zapomnieć. Także podsumowując facet ma prawo w społeczeństwie być łysy. Baba nie ma takiego prawa.

Gość kasii
Jeny...czym wy się martwicie?? Ja akurat ubóstwiam takiego jednego, który właśnie łysieć zaczął...zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia....tylko...on na mnie uwagi właśnie nie zwraca:(

no k******** prosze cie kobiety musza sie malowac, czesac, walczyc z cellulitem, rozstepami, obwislymi cyckami, musza rodzic, maja okres przez polowe zycia, nie moga sikac na stojaco, nie maja zawsze przy stosunku orgazmu a ty tu gadasz o lysieniu? duzo kobiet lubi lysych... wielu sie goli nawet jak posiada wlosy

Gość a dlaczego facet może być
owłosiony na nogach, a baba musi miec nogi łyse ?

Gość kasii
jasne ,że tak...ja w nim akurat człowieka dostrzegam....jest dowcipny, inteligentny i ciepły...codziennie gapię się na jego zdjęcie, ale to i tak nie pomaga, by on sie we mnie zakochał...

Gość kasii
właśnie rozmawiamy ze sobą....ale teraz to niemożliwe abyśmy się spotkali....a ja za nim szaleję po prostu