Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja przyjaciola

moja przyjaciolka zakonczyla 1 zwiazek a juz kolejny facet

Polecane posty

Gość moja przyjaciola

sie nia interesuje..w tym czasie ja nikogo nie mialam. tak, chyba czuje lekka zazdrosc..:(zwlaszcza, ze zawsze czulam sie od niej troche gorsa:O

Gość moja przyjaciola
a co to znaczy wychodzic do ludzi?bo wydaje mi sie, ze to robie:)ale moze sie myle:O wszyscy zawsze mowa, wyjdz do ludzi, co za zlota rada.

Gość raczej schudnij
moze widza ze ejstes zazdrosna i zawistna kretynka.. taka z ciebie przyjaciolka?

Gość moja przyjaciola
:O potrafisz tylko wyzywac?"kretynko", to ze ciebie tak nazywaja, nie znaczy, ze wszyscy tacy sa:O czy ja mowie, ze jestem adowlona z tego faktu?zycze jej jak najlepiej, ale nie ukrywam, ze czuje lekka zazdrosc..

Gość zazdrosc moze zabic
przyjaźń więc uważaj lepiej będzie jak skupisz się na tym by znaleźć kogoś dla siebie a może ta przyjaźń nie jest dla Ciebie najlepsza skoro pojawiają się takie myśli?

Gość petrunia. com
To ze sie nia zainteresuje nie oznacza ze zaraz cos z tego bedzie. Ja tez mialam okres ze czulam sie gorsza bo kolezanki zmienialy facetow jak rekawiczki a ja bylam sama a i tak pierwsza z nich wszystkich wyszlam za maz i to za takiego ze dech zapiera:))) Jak trafic to raz a porzadnie.

Gość moja przyjaciola
przyjazn jest okej, jak wszedzie raz jest lepiej raz gorzej:) ale ogolnie jest dobrze, chcoiaz zauwazylam, ze zdarza jej sie, ze chce mnie wprowadzic w kompleksy czasami,ma takie dziwne uwgi itp.no ale nie daje sie:classic_cool:ja tez pewnie ja czms wkurzam:) nie chodzi o to, ze ja nie che byona kogos miala, tylko o to, ze ja tez chce KOGOS w koncu miec:)