Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam już dośc szkoły

Mam tego dość! Zaraz jakiegoś napadu złości dostane!ehh ta szkoła

Polecane posty

Gość Mam już dośc szkoły

taaa...super...spoko,spoko, bo były ferie.ehhh ale sie skonczyły na jutro mam nauczyć sie na spr.z historii. bidulkoooo napisać opowiadanie tak jak ty tylko duzo dłuzsze.a pozatym..ehhh cipa zadała nam z matmy 3 str. w podreczniku i 2 w zeszycie ćwiczen...ehh jeszcze zadanie z chemi...zero przyjemności...chociaz chciałabym coś porządnie zjeśc ale nie da sie! jestem załamana,....zaopuściłam sie w nauce ...chodze do 3 klasy gimnazjum,...mam już tego dosc.....jest jakis sposób zeby ta szkoła wydała sie oprzyjemna> bo ja juz mam dośc! klasówki, kartkówki zadania nawet mi sie po noichach snia...pierwsze sie do czegos zabiweram a poźniej to rzucam bo twierdze że i tak nic nie zrobia a póxniej 1 i 2 i td itp...mam juz dośc

Gość Mam już dośc szkoły
*nocach **później

Gość Mam już dośc szkoły
wy też macie już tego dość?

Gość Mam już dośc szkoły
ehhh...nie mam juz sił chodze do skÓl od 8 do 16 i zadania do 11:/ aja was tak kocham...nonoi musze tu siedzieć

Gość JAK SADZE GÓWNARZERIA
KURWA ILE TY MASZ LAT?! 12?

Gość Mam już dośc szkoły
JAK SADZE GÓWNARZERIA .....:/ po co wchodZisz na mÓj topicK skoro nie piszesz nic..mądrego...wręcz przeciwnie....bluźnisz? widać że ty nie wiesz co to szkoła bo nawet jej nie ukończyłeś/łaś mam 16 lat i nie wystaje mi pół trumny z tylka tak jak tobie:. mam tu wiele kolerzanek i nie zamierzam dla ciebie droga główniaro zrezygnowac z kafeee

Gość Mam już dośc szkoły
aaa...no i widac że ty tego nie przezywałaś/łeś bo nie mam nadzianej mamusi jak ty:/....

Czy 16-latka pisze : skÓl kolerzanek wchodZisz na mÓj topicK widocznie nie dojrzała. bo tak pisze 10-11-12 latki. :/

kochanie, jestem gówniaro starsz więc sie zastanów do kogo mówisz. i mamusi nadzianej kurwa nie mam, i nic ci do tego.

Gość Mam już dośc szkoły
widAĆ ŻE MASZ Z 50 lat bo nie znasz sloganu....;/ młodziezowego sQl skÓl skUl ani td...a to ze błąd zrobiłam to nie znaczy że jestes jakimś nauczycielem;/

Gość do Mam już dośc szkoły
a słownik ortograficzny kiedyś czytałaś i widziałaś ?

Gość Mam już dośc szkoły
mh.....właśnie kurwa widać przychlaście:/ zamiast pierdolić głupoty idź ziemniaki obierać

Gość cozaforumsiezrobiło
ja pierdole sama sobie zaprzeczasz hahah :> 'JAK SADZE GÓWNARZERIA' -> POPIERAM CIE HEH

Gość kitiazs
a ja popieram Mam już dość szkoły bo to jest forum dla kobiet a nie dla starych grzybów

Gość cozaforumsiezrobiło
hahaha zmieniłas nick i myslisz ze fajna jestes hahaha, widac ze gówniara ja pierdziele hahahaahaha

Gość mam już dosc szkoły
dzięki kitazs :D za poparcie:D

Gość cxcxcxcxcx
Rozumiem co masz na myśli, sam niedawno chodziłem do szkoły wiem jak to jest. Niestety większość nauczycieli ma klapki na oczach i widzą tylko swój przedmiot i nie obchodzi ich to że masz jeszcze inne przedmioty które też musisz zaliczyć. Ale powiem ci że dobrze że tak robią, bo czegoś się nauczysz. Zaciśnij zęby i skończ gimnazjum. Bo w liceum też niestety łatwiej nie będzie.

Gość kotku ty w gimnazjum
nie dajesz rady???? zobaczyla byś co to sesja na studiach... każdy egzamin to nie jakaś byle kartkówka tylko jak matura... a w sesji możesz mieć ich z 7 albo więcej a sesja trwa 2 tygodnie, do każdego egzaminu ze 3 książki i powiem ci to nie jest niewykonalne.... nie przesadzaj, gdybyś się uczyła na bieżąco i robiła niektóre rzeczy wcześniej a nie dzień przed to byś się wyrabiała, ale jak zostawiasz wszystko na ostatnią chwilę to potem tak jest.. Radzę przestać sie nad soba użalać i wziąc sie do roboty, bo egzamin gimnazjalny tuż tuż...

Gość mam już dosc szkoły
dziąki za rady;p IDE SIE UCZYĆ

Gość mam już dosc szkoły
PRUDERNICE? buhahahaha