Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość surykatka007

jaki rozmiar łóżeczka?

Polecane posty

Gość surykatka007

dziewczyny, jakie łóżeczka miałyście dla swoich pociech, tzn. chodzi mi o rozmiar, z szufladą czy bez, ogólnie wszystko co dotyczy łóżeczek, a jeśli miałyście rozmiar 120x60 to jak długo wasza dzidzia z niego korzystała?

ja niewiem jaki mialam rozmiar , chyba taki standardowy jaki sprzedają mialam z szufladą -- to jest super sprawa, mozesz duzo rzeczy tam pomiescic , a dlugo nie spala , bo jak miala 2 lata to juz miala zrobiony dla siebie pokoj i spala na łózku ,, nawet nie całe 2 lata , troche wczesniej

standardowo łóżeczka mają 120x60, z tego co się orientuję to Ikea robi inne na swoje wymiary. My mieliśmy te: http://www.allegro.pl/item309107185_lozeczko_radek_vii_szuflada_teak_materac_grati.html i po pół roku farba zaczeła się ścierać! podobno to jakaś wadliwa partia wtedy poszłą :( producent wymienił na nowe i już niby było oki, ale za to Jaś zaczął się obracać, wiercić i co raz parkował głową na szczebelkach, w nocy płacz, a rano marudził bo był nie wyspany. i tak po 9 msc dojrzałam aby kupić turystyczne baby Dreams, dodałam do niego tylko nasz poprzedni materac i jest super - Jaś nadal lata w nocy po łóżeczku ale już się nie budzi, wysypia. wbrew pozorom te turystyczne są nawet wytrzymałe..

szuflada jest rewelacją ja niestety nie mialam ale rozmiar łóżeczka 140x70 czy cos takiego.dla dzieci do 5 rokuzycia starcza a potem poduszki z ikei i jako kanapa na werande-rewelacja!!tyle ze ja dostalam od siostry i nie wiem gdzie je sie kupje ale sa dostepne szuflady do kupienie.ale szuflada naprawde sie przyda

Dokładnie,tylko,że moja córka zaczeła fikac w drewnianym jak miała 4 miesiace i zakupiliśmy turystyczne Chicco.Jestem baaardzo zadowolona.Dodam,że w tym drewnianym spał wczesniej mój syn i tez krótko,jakis rok.Potem przeskoczył do większego. P.s Widze jednak róznice,córka zaczeła pózniej wstawać,brak szczebelków w łóżeczku był tego powodem.Bo przy turystycznym niestety nie było za co złapać.Ale to tylko jedna wada łóżeczka turystycznego.

aj właśnie nie wiem czego nie pomyslalam o turystycznym-jest to dobre wyjscie bo dzieci maja swoje ulubione miejsca i nawet jak gdzies pojedziesz to zawsze tołozeczko zabierzesz i bedzie sie dziecko dobrze czuć, a nasze łózeczka nie maja szczebelków tylko takie grubsze szczeble(nie mam innego słowa)chodzi mi o to ze szersze i dziewczyny jakos nie bylo problemow jak sie przyzwyczaily ale na samym pocztku tez chcialam ten kojec tyle ze wtedy to one kosztowaly 700 a teraz juz okolo 300 i mniej. zreszta masz tam swiatełko wibracje-żadko używana i muzyczki no i przebierak dołączony

Gość surykatka007
dzięki dziewczyny za odzew :)