Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

Jakie niespodzianki szykujecie na Walentynki?

Polecane posty

Gość Waląc w tynki
:D

Gość studentka studentkowata
a mnie nie ma kto przygotować niespodzianki.... w walentynki pójdę na uczelnię posiedzę tam do 17 przyjdę zmęczona i nikt na mnie nie będzie czekał.... zjem coś i pójdę spać - sama... ojj będzie gorąco...

studentka to może TY zrób komuś walentynki. tzw suprajs. Nieplanowane rzeczy są najlepsze

zapukam do kogoś i powiem suprajs walentynki! i pojdę do siebie... może być??

ale do kogo??? może do kierownika akademika... hmm.. w sumie to jest kobieta, ale co mi tam suprajs to suprajs

Kup kierowniczce strój króliczka i może być fajnie. A tak poważnie studenci się nudzą ????????????? Kraj schodzi na .....

Gość o Agniecha...
podniecajaco piszesz, az mi stanal. wolna chata bedzie? czy w domu przy rodzicach taka imprezka? duzo mialas facetow, bo wygladasz na doswiadczona, co dlugo juz sex uprawia:) pozdrawiam, super z ciebie babka

Gość kitenka
do o ja pierdacze>>>>>>z rana go powitam w niedziele bo niestety bedziemy sie dopiero wtedy widziec:(

Gość kitenka
aha i jeszcze jedno-problem nieswiezego oddechu z rana go nie dotyczy!!!!;)

O nie, znowu te głupie Walentynki :O I mówicie, że to już za dwa dni? :/ Fuuuuck...

Gość Agniecha... to bogini seksu

Gość agniecha lubisz anal
?

Gość do gory do gory

Gość mimika26
U mnie w chacie rodzice u niego też więc ogólnie lipa pomimo, że mamy swoje lata znamy się ponad rok ale ok.to mało istotne i nie ma co odbiegać od tematu. Już zaprosił mnie do restauracji, często tam nie bywamy więc ok.ale pomysł dla innych, którzy nie mieszkają z rodzicami to balony, wycinanka samoprzylepna i powycinane z niej serca oczywiście naklejone na sutki i na małą, czerwone piórka owinięte w okół szyji, pończoszki, szampan i truskawki z bitą śmietaną. Na pewno podziała coś podobnego zrobiłam na Sylwestra bo mieliśmy okazję być sami dobra rada bita śmietana na pewno musi być dobrze schowana ja w Sylwka nie miałam gdzie schować i wszystko rozpuściło się zanim mój ukochany wrócił z pod prysznica, ale co zdążył zlizać to jego:)

Gość styl girly
Ja się zastanawiam na niepodziankowym, walentynkowym masażem . Znalazłam aromatyczną świeczkę z fun factory do masażu. Myślę, że taki wieczorny zabieg będzie dobrym rozwiązaniem. Poza tym jestem ciekawa efektów masażu za pomocą specjalnego wosku. Co o tym myślicie?

Ja bym bardzo chciała pojechać z moim chłopakiem do Głęboczka na Pojezierzu Brodnickim. Jest to wyjątkowe miejsce, gdzie w ofercie można znaleźć między innymi relaksującą kąpiel w winie. Ponadto można również zakosztować wybornego trunku z okolicznych winnic. Myślę, że byłyby to niezapomniane walentynki.

Gość 23443
Ja jeszcze nie mam pomysłów, ale pewnie jakaś sexy bielizna, jakiś drobny prezent, jak się uda to może romantyczna kolacja. Utrudnieniem są tylko rodzice w domu. :(