Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza12345

3 w łóżku... pas z dildo

Polecane posty

Gość iza12345

Mam problem, jakiś czas temu, aby urozmaicić seks w związku kupiłam razem z chłopakiem kilka zabawek w sex shopie. Jedna z nich był pas z dildo. On chcial. Od tej pory moj chlopak woli jak uprawiamy seks własnie w ten sposob... ja mam pas na sobie i reka doprowadzam go do ograzmu rownoczesnie wsadzajac dildo w jego odbyt. Teraz ma pełny wzwód tylko podczas takiego seksu... Ja nie mam orgazmu. Robie to dla niego. Czy mamy jeszcze szanse na normalny seks? :(

Gość Dr Lion Oldstarry
Sorry Blake ale nie :o

Gość iza12345
rozwazamy zabawy z pogranicza koprofagii, zdecydowac sie?

Gość Berberys
co to jest dildo?

Gość ee tam..
dildo, czyli sztuczny fiut... gumowy czy jaki generalnie o wszystkim co przypomina go ksztaltem - wibry itp

Gość ee tam..
..chociaz po angielsku tak poprawnie to to o czym ona pisze to nazywa sie 'strap-on' ...o ile pamietam. taki fiut osadzony na trojkatnej skorze, przychodzacy na lono kobiece, zapinany na pasku. dzieki temu kobieta moze poczuc sie w 10% jak facet :classic_cool:

Gość moje doświadczenie
mam 25 lat byliśmy od 2 lat parą. i pewnej zimy w sklepie z używanymi ubraniami kupiłem getry w kolorze morskim ze stopką takie błyszczące. i zakładałem je gdy było zimno. pewnego razu dziewczyna zdejmując ze mnie spodnie zobaczyła je i mało nie poskoczyła. mówiła że to dla dziewczyn że sama kiedyś takie nosiła w podstawówce. nie pomogły moje tłumaczenia że zimno jest a kalesony się podciągają przy zakładaniu spodni. powiedziałą że mam już więcej tak się nie ubierać i gdzieś je schować bo nie bedzie się wstydzic. ok zgodziłem się. tematu nie było przez kilka tygodni do czasu aż znowu założyłem i kolejny raz mnie nakryła. wiedząc że dąży do tgo żebysmy sie polozyli pod kocem bez ubrań wydało sie jej poejrzane dlaczego nalegam na pozostanie w spodniach. zaczeła siekłucić i szarpać mi za spodnie. wkońcu odpuściłem sciągneła mi spodnie i opadły mi do kostek. nic nie powieziałą zrobiła taką minę że wiedziałem już co mam zrobić. włożyłem zpowrotem spodnie i obejrzeliśmy film jednak już do końca wieczora siedziaął obrażona. wróciłem do domu nocą. za dwa dni znowu się spotkaliśmy około godziny 21. wiedziłem że dojdzie do zblizenia ale ie sądziłem jaki to przybierze obrót. rozebraliśmy się całując sie i przytulając. po pewnym czasie zapytałą czy chciałbym być związany a ona by sie mną zabawiała robiąc mi laskę oraz popracować ustami. zgoziłęm się wyciągneła z szafki czarne rajstopy i związałą mi nimi mocno ręce do rurki od szafki. leżałem na plecach. byłem w tym momecnie bezbronny. o związania odwróciła mnie na brzuch co wydało mi się dziwne. pytam co robisz. nie odpowieziałą nic tylko sie dziwnie uśmiechneła. wyszął z pokoju na 2 minuty przychodząc i tu byłem w szoku w samych rajstopach już bez spódnicy i na rajstopach na wysokości poniżej pasa miała przyczepiony sztuczny plastkowy penis na paskach ze skóry. na dłoniach miałe rękawiczki gómowe. podeszłą do mnie i podniosłą mnie tak że włożyła mi pod brzuch poduszkę.. potem wyjeła wazeline z torebki i biorąc na ręce zaczeła smarować członka. zaczełem protestować. Powiedziaął że przecież sam kiedyś chciałem sie tak pieprzyć to teraz zobaczę jak to jest przyjemnie. powieziałą że opowieziałą o tym że chodzę w getrach koleżankom i one jej poradziły że pewnie się przebieram w inne babskie rzeczy i żeby daął mi nauczkę i zerwaął. zaczełem krzyczeć i protestować. powieziaął że pojęcze i postękam trochę a potem ona zatka mi usta jakimiś cienkimi rajstopami. gdy już go nasmarowałą spokojnym ruchem wprowadziła laske mi w tyłek. i miarowymi ruchami posuwała.prowaziła monolog. powiedziałą że mam teraz nauczkę za to że ubieram sie jak pedał. ze mnie wyrucha porząnie (pierwszy raz sietak odezwałą) a potem zostawi i znajdzie prawdziwego faceta. była jak w amoku. podciągneła mi tułuw do góry a sama się wyprostowała. gdy mnie tak wykorzystywałą byłem taki podniecony że opowieziałem resztę rzeczy że kupowałem sobie kilka razy rajstopy i próbowałem pończoch getry z lajkry miałem kilka rodzaji i kolorów to ją jeszcze bardziej wkurzyło. nikt mnie nigdy tak nie upokorzył. gdy skończyła zapytałą czy naal uważam że seks analny jest fajny.

moj kochas tez kupil dla nas takie cudo ...i koniecznie chcial mnie nim posuwac w druga dziurke a w pierwsza swoim kutasem ..nie udalo sie bo dildo za gleboko wchodzilo w tylek ..bo kutasa niestety nie mial takiego dlugiego jak sztucznego...no i ....lezy teraz biedne rozowe cos..nieuzywane....na moje szczescie:)