Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po jakim czasie spotykania sie

Po jakim czasie spotykanie sie pieszczoty nago?

Polecane posty

Gość Po jakim czasie spotykania sie

Po jakim czasie sie u was pojawily? I po jakim czasie od tego wszedl seks?

Gość kitenka
na pierwszej randce pocalunki i delikatne pieszczoty przez ciuchy,na drugiej seks, jestesmy razem poltora roku i planujemy slub.NIE JESTEM LATWA,poprostu oboje tego chcielismy, a ze jestesmy dorosli zrobilismy to:)nie zaluje

Gość kitenka
ps. pod pojeciem pieszczot rozumiem takze francuza po migdalki z przelknieciem ejakulatu, do dzis pamietam jego zaskoczone spojrzenie:)

Gość kitenka
nie podszywaj sie gnojku!

Gość ifdu bvn
po 5 miesiacach :P powaga :) co wy o tym myslicie?:)

Gość a ja jestem żonaty
my też po pieciu miesiącach, a seks po ośmiu :)

ojaaa ale wytrwała jestes cyprysek:D piesczoty to na 2 spotkaniu a sex ja chciałam już po 3 spotkaniach:P ale zrobiliśmy to po jakiś 10:P do tej pory czuje że to ja go namawiam do seksu:D

Gość a ile masz lat male serduszko
i duzo mialas wczesniej facetow w lozku?

i te pieszczoty na drugim spotkaniu byly nago?

echeś tylko że ja tego chłopaka znałam już ponad pół roku,ale dopiero po imprezie się zbliżyliśmy do siebie

takie rzeczy typu szybki seks i bujna przeszlosc to sie raczej zdarzaja doroslym, dojrzalym kobietom, ktore przynajmniej 30stki dobiegaja. nie wierze, ze mlode dziewczyny tak szybko sa w stanie z kims pojsc do lozka

a dlaczego jest to zarezerwowane tylko dla dojrzałych kobiet?? myslę ze to bardziej zależy od temperamentu i pewnosci siebie niz od wieku ;) sa i 30tki które nie pójdą na pierwszej randce do łózka;)

mloda dziewczyna powinna sie szanowac i dobrze prowadzic, byc raczej cnotliwa, do lozka isc po kilku miesiach jak juz jest milosc. bo jak tak bedzie sobie szybko chodzic do lozka to w wieku 25 lat bedzie miala prawie 10 albo i wiecej partnerow i bedzie przechodzona, niecnotliwa, o mniejszej wartosci. im wiecej partnerow kobieta miala gorzej i im przeszlosc seksualna bardziej nieporzadna i niecnotliwa to tym gorzej. kobieta powinna sie szanowac

czyli po 30tce jej wartosc spada??....sorki ale jedno się ciśnie od kiedy kurwa wartosc kobiety liczy się iloscią partnerów do łóżka??:O

Gość a ile masz lat male serdusz
dojrzala kobieta nie musi byc juz cnotliwa, moze sobie pozwolic na szalenstwo. natomiast mloda dziewczyna powinna sie szanowac i dbac o swoj wizerunek. nie jest to jedyny wymiernik wartosci kobiety. ale po co mi kobieta co miala facetow na peczki, chodzila z nimi do lozka na pierwszych randkach, spala z nimi bez milosci, jak moge miec porzadniejsza? dbajcie o siebie kobiety i szanujcie sie, bo to procentuje

a ile ty masz lat? bo chyba nie ten poziom do polemiki :O

22 dla mnie i dla facetow w moim wieku liczy sie to jak dziewczyna sie prowadzi. bo to tez wazna czesc wlasnego wizerunku i dbania o siebie, madrosci i rozsadnosci itp.

Gość a ile masz lat male serdusz
dlatego do masturbacji nie używam żadnych przedmiotów prócz sterylnie oczyszczonej tarczy sprzęgła od Robura oraz pałeczek do ryżu żeby podziubac mojego ślimaczka

hej, to ze przespalam sie z mezczyzna na drugiej randce,ktorego znalam dlugo i kocham go rownie mocno, a nawet bardziej niz na poczatku zwiazku nie swiadczy o mnie zle, nie jestem jakas puszczalska czy cos w tym stylu!mam 27 lat i jak do tej pory kilku partnerow seksualnych , zaczelam dosc pozno,porownujac z dzisiejsza srednia, bo w wieku 20 lat wiec nie mow mi ze jestem mniej cnotliwa.jesli cos lubisz, dlaczego masz sobie tego odmawiac???

Gość studenciak
jak srednia to 18 lat wiec o co wam chodzi kurwa!?

Gość haha dobre ale to co
kobieta się powinna szanowac a facet to co? śmieszne;]

Gość facet tez powinien
nikt nie mowi, ze nie powinien

Gość ooooooooooooooo
Mój máz jest moim 2 partnerem a ja jego 2 partnerká. Ja mam 27 on 29 lat (zeby mnie tu nie posádzono, ze sié babcia wypowiada) Bardzo fajna równowaga. I uwazam, ze zarówno kobiety jak i mézczyzni powinni sié szanowac i nie spac z kim popadnie. Tylko sié slyszy ile chorób wenerycznych sié mnozy wsród mlodziezy - az ciarki przechodzá. brrr

Gość ooooooooooooooo
A po jakim czasie - z moim pierwszym - pieszczoty po 6 miesiácach, sex po roku. Z moim obecnym mézem - pieszczoty po 2 miesiácach - sex po 3.5

Gość facet tez powinien
no dokladnie.fajna rownowaga. ale nie wiem czy mowicie o pieszczotach nago czy w ubraniu?

Gość ooooooooooooooo
Pieszczotach moze nie koniecznie nago, ale intymnych czésci. Rozebranie do polowy (górnej czésci) - stopniowo z czasem znizanie sié ;)))