Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmUtNa MeRrY

Iść na to spotkanie?

Polecane posty

Gość SmUtNa MeRrY

Wyjście do pubu. Bedzie ok 10 osob i ja znam tylko jedną. Reszta jest zgrana. Jestem troche niesmiala, mam problemy z zawieraniem znajomości. Podpowiedzcie jaka mam byc? jakie tematy poruszac? To sa ludzie w wieku 23 lat. Wiem moze to dziwne ale nie wiem jak sie zachowywac:( Bede praktycznie sama... Zastanawiam sie czy w ogole tam isc. Co razicie?

Gość idz
i postaraj sie wyluzowac. bedzie fajnie, zobaczysz

Gość SmUtNa MeRrY
Tak tylko zawsze siedze tak z boku na takich spotkaniach:( Nie wiem jak sie wkrecic w towarzystwo. Doradzcie prosze bo ja chce poznawac ludzi. Ale po prostu nie wiem jak sie za to zabrac:(

Gość
ja bym pewnie stchórzyła i nie poszła :D

Gość oczywiscie idz
nie staraj sie na siłe zwrócić na siebie uwagi. ale jak ktos zacznie rozmowe to ją kontynuuuj. ja mysle ze warto miec jeden kawał przygotowany - tylko smieszny:) moze wypij ze 2 drinki to pomoze ci się rozluźnic.

Gość SmUtNa MeRrY
Ale mi jest ciezko zaczac rozmowe jak rowniez sie w nia wlaczyc. Jesli ktos mnie o cos nie zapyta to raczej to przemilcze i sie nie odezwe. Wsrod wlasnych znajomych jestem zupelnie inna... Nie wiem czemu tak sie dzieje. Gdyby to byla jakas dyskoteka ale tu bedziemy siedziec w pubie i tylko rozmawiac. Dla mnie to straszne. Wolalabym juz bilarda albo kregle ale nie da rady w tyle osob.

Gość
nie jesteś sama :) ja również nie jestem duszą towarzystwa i ciężko mi się odnaleźć wśród obcych ludzi... co ciekawe jestem odbierana jako osoba wyniosła i zarozumiała :D

Gość babaaaaaa
SmUtNa MeRrY idz do ludzi pubu bo stara panna zostaniesz

Gość SmUtNa MeRrY
Stara panna raczej nie :) Tego sie nie obawiam. A znacie jakis dobry dowcip? Pomozcie prosze! Gdyby poszlo z 5 osob nie mialabym takich problemow. Jakos przeraza mnie ta ilosc. Kiedys jakies 3 lata temu sie z nimi spotkalam, podobna sytuacja, nikt sie do mnie nie odezwal. Dlatego mam do nich uraz. A chce ich poznac bo to sa znajomi znajomych.

Gość
no a ta osoba, z którą idziesz? również powinna się zachować tak, żebyś nie czuła się niezręcznie... jeżeli będą Cię traktować jak powietrze to powiedz, że coś Ci nagle wyskoczyło i musisz już niestety iść :)

Gość SmUtNa MeRrY
Ta osoba przyznam ze moze mnie troszke olewac. To chlopak ktory jest dusza towarzystwa. Bedzie staral sie mnie wkrecic ale jak troszke wypije to czuje ze o mnie zapomni (w sensie zeby sie starac bym sie dobrze bawila) a w kolo i tak bedzie mial sporo znajomych.

Gość SmUtNa MeRrY
Powiem wam ze z facetami jeszcze jakos dam rade porozmawiac, problem mam wiekszy by zaczac rozmowe z dziewczynami. To spotkanie jest niedlugo a ja nie dostalam od was innych wskazowek jak tylko sobie wypic :P

Gość
bo dziewczyny nie będą z Tobą gadać :) z doświadczenia wiem, że jeżeli ktoś spoza towarzystwa próbował nawiązać rozmowę to był to facet... a jeżeli to są pary to jesteś bez szans :p

Gość SmUtNa MeRrY
Beda pary ale nie tylko. Glupio to brzmi ale boje sie tam isc. Ale naprawde chce.

Gość SmUtNa MeRrY
No dobra, postanowione. IDE. Powiedzcie tylko jak rozmawiac? Jak sie przelamac? Nie chce z siebie zrobic idiotki. Chce byc inteligentna i zabawna:) Wsrod swoich podobno taka jestem ale z obcymi...tchorz ze mnie.

Gość
zależy o czym wszyscy będą rozmawiać :D gotowe scenariusze z reguły okazują się nieprzydatne idź na żywioł :p baw się dobrze

Gość SmUtNa MeRrY
jakies inne rady?

Ubierz sie ladnie,umaluj wiesz moze zwroci na Ciebie \'\'ktos\'\' uwage;d smiej sie z tego co reszta duuzo usmiechaj szukaj kontaktu wzrokowego z innymi, napij sie;) ja tez jestem niesmiala i to bardzo ale staram sie do tego stosowac i po jakims czasie sie wkrecam w towarzystwo.Moze z kawalem nie przesadzaj nie kazdemu przypadnie do gustu i sie zblaznisz

Ubierz sie ladnie,umaluj wiesz moze zwroci na Ciebie ''ktos'' uwage;d smiej sie z tego co reszta duuzo usmiechaj szukaj kontaktu wzrokowego z innymi, napij sie;) ja tez jestem niesmiala i to bardzo ale staram sie do tego stosowac i po jakims czasie sie wkrecam w towarzystwo.Moze z kawalem nie przesadzaj nie kazdemu przypadnie do gustu i sie zblaznisz

Gość SmUtNa MeRrY
Martuleczek dzieki. Dowcip daruje sobie tym bardziej ze czesto ich nie mowie. Mam nadzieje ze jakos dam rade.