patrze_i_czytam 0 Napisano Luty 12, 2008 Czesc Szlachetny temat \"rozwodu\" koscielnego :) Wiele osob jest juz po takim zabiegu, Duza czesc z Was jeszcze boryka sie z tym problemem Ale czy ktos z Was potrafi mi odpowiedziec co dzieje sie juz w drugiej instancji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość orzekają wyrok Napisano Luty 12, 2008 na ogół jest to powtórzenie wyroku z I instancji chyba, ze wykryją jakieś nieprawidłowości. Miałeś już przesłuchanie czy też rozmowe z psychologiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrze_i_czytam 0 Napisano Luty 12, 2008 NIe mialem jeszcze rozmowy z psychologiem....dumam nad tym jak ona wyglada...jakies testy, pytania,..????? Czy po rozmowie z psychologiem sprawa trafia juz do II instancji?????? Czy ja jestem jeszcze potrzebny fizycznie w II instancji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrze_i_czytam 0 Napisano Luty 12, 2008 Miałem juz przesłuchanie Byli wzywani swiadkowie Teraz mam zaproszenie na rozmowe z psychologiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srutututuuu 0 Napisano Luty 12, 2008 potem jest ujawnienie akt i wnoszenie uwag i wyrok. Ksiądz mi mówił że w II instancji nie ma przesłuchań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrze_i_czytam 0 Napisano Luty 12, 2008 Dziekuje srutututu Ujawnienie akt.... Wiesz w jakiej formie? Kopie zostana dostarczone pocztą czy bedzie mozna je zobaczyc tylko osobiscie w kurii? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srutututuuu 0 Napisano Luty 12, 2008 do wglądu w kurii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrze_i_czytam 0 Napisano Luty 13, 2008 Rozumiem ze na wgląd w papiery jest przewidziany okreslony czas po tym czasie kolejne oczekiwanie na wyrok I instancji ? Dobrze to zrozumialem? Pozniej papiery sa przeslane do II instancji i wyrok ostateczny tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel_81 0 Napisano Luty 13, 2008 ja na spotkaniu z psychologiem mialam tylko rozmowe z nim, zadnych testow czy zadan , bo on ocenial mojego exa , nie mnie. (jestem powodka) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srutututuuu 0 Napisano Luty 13, 2008 patrze i czytam > tak, wszystko ma swój termin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrze_i_czytam 0 Napisano Luty 13, 2008 A ja jestem powodem Pewnie bede mial podobna rozmowe do Twojej Srutututu :) Ps. Dlugo juz czekasz na ujawnienie akt po rozmowie z psychologiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel_81 0 Napisano Luty 14, 2008 jesli pytanie bylo do mnie , to dokladnie jestem dwa tygodnie po rozmowie, wiec dam im jeszcze ze dwa miesiace..i jesli do tego czasu nie bede miala podanego terminu, to po prostu tam zadzwonie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrze_i_czytam 0 Napisano Luty 14, 2008 Oj Oj pokrecilem Tak Angel_81 to pytaie bylo do CIebie :))) POZDRAWIAM :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel_81 0 Napisano Luty 15, 2008 patrze i czytam - a tak z ciekawosci spytam - gdzie sie toczy Twoja sprawa ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrze_i_czytam 0 Napisano Luty 15, 2008 Kuria lubelska Twoja takze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2015 :O :C :Q Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach