Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrze_i_czytam

Druga INSTANCJA rozwod Koscielny - i co dalej...

Polecane posty

Czesc Szlachetny temat \"rozwodu\" koscielnego :) Wiele osob jest juz po takim zabiegu, Duza czesc z Was jeszcze boryka sie z tym problemem Ale czy ktos z Was potrafi mi odpowiedziec co dzieje sie juz w drugiej instancji?

Gość orzekają wyrok
na ogół jest to powtórzenie wyroku z I instancji chyba, ze wykryją jakieś nieprawidłowości. Miałeś już przesłuchanie czy też rozmowe z psychologiem?

NIe mialem jeszcze rozmowy z psychologiem....dumam nad tym jak ona wyglada...jakies testy, pytania,..????? Czy po rozmowie z psychologiem sprawa trafia juz do II instancji?????? Czy ja jestem jeszcze potrzebny fizycznie w II instancji?

potem jest ujawnienie akt i wnoszenie uwag i wyrok. Ksiądz mi mówił że w II instancji nie ma przesłuchań

Dziekuje srutututu Ujawnienie akt.... Wiesz w jakiej formie? Kopie zostana dostarczone pocztą czy bedzie mozna je zobaczyc tylko osobiscie w kurii? Pozdrawiam

Rozumiem ze na wgląd w papiery jest przewidziany okreslony czas po tym czasie kolejne oczekiwanie na wyrok I instancji ? Dobrze to zrozumialem? Pozniej papiery sa przeslane do II instancji i wyrok ostateczny tak?

ja na spotkaniu z psychologiem mialam tylko rozmowe z nim, zadnych testow czy zadan , bo on ocenial mojego exa , nie mnie. (jestem powodka)

A ja jestem powodem Pewnie bede mial podobna rozmowe do Twojej Srutututu :) Ps. Dlugo juz czekasz na ujawnienie akt po rozmowie z psychologiem

jesli pytanie bylo do mnie , to dokladnie jestem dwa tygodnie po rozmowie, wiec dam im jeszcze ze dwa miesiace..i jesli do tego czasu nie bede miala podanego terminu, to po prostu tam zadzwonie :)

patrze i czytam - a tak z ciekawosci spytam - gdzie sie toczy Twoja sprawa ? :)

Gość gość
:O :C :Q