Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzelka

jak mocno zachorowac bardzo prosze o rady !!! błagam

Polecane posty

Gość dzelka

witam :(:(:( nawet nie wiecie jak mi sie juz nie chjce zyc ... a to wszystko przez mojego cholernego chłopaka !!!!!! ja musze zachorowac i to mocno i musze iśc doszpitala chociaz na tydzień !!! błagam was wpisujcie jakies rady jak mocno zachorowac i przez to isc do szpitala .. nie myslcie sobie że jestem jakał głupia ja poprostu juz postanowiłam

Gość dzelka
sory za błedy ... ale sie śpieszyłam

Gość dzelka
a jeszcze coś ??????

Gość chcesz sprawdzić
czy będzie siedział przy Twoim łóżku i trzymał Cię za rączkę w niedoli? A może odszedł i to Twój genialny sposób na jego powrót?

Gość no co ty==
lepiej nie próbuj...

Gość niby kiedy
moze odrab sobie siekiera jakąs konczyne? reke, noge? A najlepiej głowe. Wtedy na bank pojdziesz do szpitala nawet dluzej niz tydzien

lepiej wyzdrowiej !:) obsesja na punkcie chłopaka to poważna choroba. Najpierw się z tym uporaj a potem będziemy myśleć. :)

Gość dzelka
wy nic nie rozumiecie... on jest dla mnie okropny wogóle mnie nie szanuje a juz niedługo walentynki :(:(:(:(:(

Gość chcesz sprawdzić
no Walentynki w szpitalu!!!! Rewelacja!!! Dziecko proponuję szybką wizytę u psychiatry zanim zrobisz sobie jakąś krzywdę albo jemu. To nie działa. Nie szanuje Cie = nie kocha Cię. I tak Cie zostawi, niezależni od tego czy przy okazji odrąbiesz sobie noge, rękę, głowę, wbijesz nóż w brzuch albo wsadzisz głowę do piekarnika.