Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilijka

bol miesiaczkowy

Polecane posty

Gość wilijka

raczej nie mysle ze to cos powaznego ale dzis prawie zemdlalam z bólu Trwało to ok 30 minut Leżalam i wiłam sie z bolu, bylam zlana potem Okres jednak sie nie pojawił

Gość do gina zapychaj

Gość wilijka
no ale jaka moze byc tego przyczyna??

Gość idz do ginekologa

Gość też tak mam czasami
boli, boli, a okresu nie ma :o ale jest i plus - w czasie okresu mnie raczej nie boli brzuch...

Gość wilijka
mnie w czasie okresu tez nie boli tylko przed albo w pierwszy dzien ale nigdy nie mialam takiego bolu ale widocznie taka natura ale do gina sie przejde bo moze to jednak zły objaw

Gość ....finka
Picie nalewki z nagietka tu pomoze- poprawi prace jajnikow. Nasiadowki na ; krwawniku , skrzypie , rumianku- takze bardzo pomocne.

Gość Dziewczyna 12345
Ja też tak kiedys miałam przed okresem- ból nie do wytrzymania, pot, drgawki, wymioty, prawie zemdlałam. To było straszne. NA szczęscie juz nigdy takie coś się nie powtórzyło. Czytałam, ze takie (poobdne)objawy wystepują przy wstrząsie jakimś tam. W wyniku takiego wstrząsu, kobieta może nawet umrzeć. Znane sa już takie przypadki. Może te bóle pojawiły się, ponieważ bylas zestresowana jakieś problemy etc.? Idx do lekarza na wszelki wypadek

Dziewczyno!!! 30 minut?!?!?! to masz gładko, a tu tragedie robisz!!:) Ja to mam całymi dniami.. 3 miesiace temu dostalam miesiaczke przedwczesnie.. Tak mnie brzuch bolał, ze leżeć, stać, kucac nie mogłam.. Ryczałam w głos.. łzy lały mi sie cały dzien.. W koncu zaczęłam słabnąc.. Zwymiotowałam kilka razy.. obudzilam mojego faceta bo balam sie, ze zaraz strace przytomnosc a on nawet nie ebdzie o tym wiedzial. Zadzwonilam szybko po mame zeby przyjechala i jechala ze mna na pogotowie bo nie moglam juz wytrzymac.. brzuch bolał okropnie a co mniej wiecej 30 sekund mialam wielkie, ogromne skurcze jak przy porodzie.. Pojechalam na pogotowie. Zwymiotowalam kolejne 3 razy. Dostałam zastrzyk domięsniowy w tyłek i kazano mi sie jak najszybciej skonsultować z ginekologiem. Przyjechalam do domu, w ciuchach padłam na łozko. Ból dzieki zastrzykowi powoli...baaaardzo powoli mijał a ja zasypialam..(była godzina 18). Obudzilam sie nazajutrz wypoczęta.. Lekarz w szpitalu przepisał mi proszki od bólu brzucha.. Nimesil. Są bardzo sobre i zawsze je stosuje. Polecam.

Ale powiem Wam jedno.. jeśli ból przy porodzie ma byc jeszcze gorszy niz ten co przezylam tamtego dnia to nigdy nie chce miec dzieci..

Gość ajdija
Dziewczyny ... ma któras taki bol co miesiac?? mnie zawsze 1 dnia tak boli ze noramlnie chce umierac.... wtedy biore ketonal albo dwa i pomaga.... i tak do kolejnego miesiaca....

Gość Hulda Clark
Niezdolność do urodzenia dziecka zniszczyła marzenia wielu kobiet. Często wynika to z gruczolistości. Jej pierwszym objawem są m. in. bolesne skurcze w czasie miesiączki, wywoływane przez duże przywry jelitowe, które gnieżdżą się w stosunkowo niewielkim narządzie, jakim jest macica! Niekiedy znajduje się tam owcza motylica wątrobowa. Kiedy szlak do macicy zostaje przetarty, podąża nim wiele innych pasożytów: Clonorchis, ludzka motylica wątrobowa, a nawet Eurytrema - przywrą trzustkowa - atakują ścianki macicy.