Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa na forum 25

Szukam znajomych w Tewkesbury

Polecane posty

Gość nowa na forum 25

Hej. Przeprowadzilam sie do Tewkesbury i nie mam tutaj zadnych znajomych a pogaducha z kumpela naprawde przydalaby sie. Zapraszam jesli ktos mieszka w okolicy i dalej..... Pozdrawiam

sprobuj poszukac kogos na gadu gadu albo skypie.. albo naszej klasie .. powodzenia

hej nowa ja co prawda mieszkam pod Bristolem ale moge sie czasem odezwac. mam znajomego w Tewkesbury, mojego bylego menedzera, wiec wiem ze jest to malenka miescinka. nie wiem czy spotkasz tam wielu Polakow ale zawsze mozesz sprobowac zlapac kogos z Cheltenham :) pozdrawiam 🌻

Gość nowa na forum
mieszkalam w Cheltenham kilka miesiecy.Jedna znajoma wrocila do Polski a druga wyprowadzila sie do innej miejscowosci. Jak narazie to tylko kumple mi zostali. W domu tez sami faceci, maz i 2 dzieciakow dwulatek i 9-cio miesieczny wiec mam troche utrudniony wieczorny wypad na knajpy. W Cheltenham bylo gdzie wyjsc a w Tewkesbury ledwo sie obrucisz i miasta nie ma.Place zabaw tez nie takie fajne.Czasami biore auto i jade do Chetenham z dzieciakami na miasto i place zabaw. Pozdrawiam