Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninanini

ktora stracila dziewictwo z nieznajomym??

Polecane posty

Gość ninanini

i czy zalujecie? jaki o mialo/ o ile mialo wplyw na dalsze zycie seksualne/

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa a aa a
ale obecnie jest już znajomy i uprawiamy seks regularnie (to nie związek). ryzyko jest takie, że możesz trafić na sadystę zapatrzonego w swoje potrzeby. poza tym, to chyba nic strasznego :)

Gość ejjkaaa
ejj a skoro to byl nieznajomy to nie mialas oporow /problemow z podnieceniem?

Gość dla mnie to zeszmacenie

nie :D, wręcz byłam bardziej podniecona :P, bo te emocje, niepewność, adrenalina. Dla mnie było cudnie, to nie był jakiś młokos, a przystojny, kulturalny starszy facet, umiał mnie b. podniecić i nadal to robi ;).

Gość Lilienn24norvig
dokladnie. to szmacenie

Gość ejjkaaa
jaaaaaaaaaaaaaaaaa a aa a -----> a ile masz lat jesli moge zapytac/ nie zalujesz?

Gość nabita na dzidę
aaaaaaaaaaaaaa aa aa to pryszczaty onanista który tylko fantazjuje przed komputerem. Nie ma się co bulwersować.

a czego mam żałować ? tych orgazmów które mam :) ? 22 lata

Gość doroslka lala
a ja mam 25 lat i nigdy nie uprawialam seksu... postanowilam to zmienic bo w koncu ile moge czekac i uymowilam sie z facetem na przyszly tydz.. wiem ze zaraz bedziecie mnie negowac ale coz 25 lat o nie 20 ile mozna czekac:(

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa aa a a
dorosla lalka > ja tam Cie nie neguję, nie ma czego :D ja też kiedyś się umówiłam, ze starszym....i tak zostało, na razie. Było b. miło i jest, ale ważne, albo lepiej, żeby to była dłuższa znajomość, a nie raz i koniec. Dopiero z czasem zaczniesz czerpać prawdziwą przyjemność. powodzenia.

Gość dorosl alala
jaaaaaaaaaaaaaaaa aa a a ---> dzieki:) w sumie mam swoje lata a zachowuje sie jak nastolatka i mam stracha... ale coz on doswiadczony wiec chyba pojdzie gladko:)

Gość ja zacytuje ..
dokladnie. to szmacenie liljen--- niejedna rzecz zrobilas gdzie moglabys sie nazwac szmata i sie tym nie chwalisz ...

Gość atakajedna
jaka szmata???zo za prymityw takie bzdury pisze???kazdy ma prawo spac z kim chce w granicach wieku jakie okresla prawo.Nikt nie ma prawa ublizac komus tylko dlatego ze w jego ocenie zaczyna sie juz szmacenie...a moze jeszcze nie???tym sposobem polowe spoleczenstwa na stos,za zycie w nieformalnych zwiazkach i wspolzycie przed slubem

Gość duuduuu
Ja tak zrobilam w liceum,dalam sobie wkrecic historyjki kolezanek,ktore juz z kims ,,chodzily,,,mnostwo namietnosci nastolatek,bardziej lub mniej prawdziwych.Stalo sie ,z kolega,zadna znajomosc...udawalam ze to nie moj pierwszy raz ,ze co to dla mnie doswiadczonej...bylo,minelo,zadnej celebracji.

Gość porzadna i wartosciowa
kobieta nie pozwoli sobie na spanie z kims bez milosci

Gość spie.rdalaj nudziarzu
nikt ci nie kaze sie wiazac z taka co spala bez milosci i idz zrob kupe albo co kolwiek, bo nudzisz tu jak zwykle :O 💤

Gość zmykajcie szypko
szypciutkoszypciutkoszypciutkoszypciutkoszypciutkszypcszypciutkoiutkooszypciutkoszypciutkoszypciutkoszypciutkoszypciutkszypcszypciutkoiutkooszypciutkoszypciutkoszypciutkoszypciutkoszypciutkszypcszypciutkoiutkooszypciutkoszypciutkoszypciutkoszypciutkoszypciutkszypcszypciutkoiutkoo

Gość porzadna i wartosciowa
tylko widze, ze ze swieca szukac kobiety, co nigdy nie miala seksu dla samego seksu :(

Gość spie.rdalaj nudziarzu
no i 💤, to idź takich szukać, a nie marnujesz czas na kafeterii :O 💤. idż precz !