Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka1544

dobry specjalista pediatra alergolog

Polecane posty

Gość Emilka1544

dziewczyny mamusie ze Szczecina pomóżcie!!!!!!!!! szukam w Szczecinie dobrego pediatrę alergologa. Czy mozecie kogoś polecić?? proszę pomóżcie, to dla mnie bardzo ważne...

Gość Podrozniczka..................
Pomoglabym chetnie, alem niestety z Warszawy :P A czemu szukasz alergologa? Co sie dzieje z dzieckiem. Pytam, bo mojemu synkowi przez kilka miesiecy wmawiano alergie - pil nutamigen, bral zyrtec. Po czym jedna madra pani alerg.-derm. w jednym zawyrokowala, by odstawic to swinstwo i dawac normalne mleko. Dziecko je wszystko i nic mu nie jest....

Gość atakajedna
znam wspaniala pania doktor z wieloletnim doswiadczeniem z alergologii,z tym ze przyjmuje na slasku,co nie przeszkadza,zeby przyleciec do niej na wizyte z anglii i niemiec,bo takich pacjentow spotykalam w poczekalni.gdyby nie ona pewnie juz mnie by nie bylo,choruje na astme

Gość mamunia Olunia
a gdzie na sląsku jest ten alergolog bo ja właśnie pilnie szukam,>????

Gość atakajedna
przyjmuje w bytomiu pon.sr.czw musisz sie umowic na wizyte dr.n.med.aldona lukas 0660 448 550,jest bardzo mila i cierpliwa,prawdziwy lekarz z powolania,moge polecic jako panikara:)

Gość mamunia Olunia
dzięki za info :)

Gość atakajedna
nie ma sprawy,sama dobrze wiem jak ciezko jest znalezc dobrego i zaufanego specjaliste.osobiscie nie znosze lekarzy ktorzy zadzieraja nosa i traktuja pacjenta z gory jak skonczonego idiote

Witam Emilko ja też szukam, jeśli będziesz coś wiedzieć to daj znać pozdrawiam

Gość gość
Alergolog, który również pomaga dzieciom jest na www.centrummedyczne.com.pl bardzo polecam, kiedyś tam byłam z synem, pani doktor nazywa się Lucyna Dymek, bardzo w porządku kobietka z przyjemną aparycją, zapytaj się jej.

Gość adcv
Dużo lekarzy mają w City Clinic, na stronie cityclinic.pl jest ich cała oferta z pakietami i telefonem do recepcji. Ostatnio niestety chorowałam i potrzebowałam konsultacji z kilkoma specjalistami to wszystko udało się załatwić właśnie u nich.

Gość gość
Z Żywiecczyzny sprawdźcie sobie http://www.larmed.pl/ zajmują się alergologią dzieci i dorosłych. Byłam tam z córką i teraz jest na etapie odczulania. Sam gabinet mogę polecić, zdecydowane sprawdzone miejsce.

Mojemu dziecku w nasilających się objawach astmy bardzo pomogła Pani alergolog z Lublina Teresa Stelmasiak, polecam się wybrać, proponowane przez nią leczenie, daje cuda.

Gość gość
Dobrych lekarzy znalazłam w poradni www.medorzel.pl w Piekarach Śląskich. Bardzo polecam zapoznać się z treścią strony, może komuś wpadnie coś istotnego w oko, mi bardzo pomogli.

Gość franciszek3
Dr Janusz Jurczyk jest pediatrą i alergologiem. Przyjmuje na pewno w Porta Medica (jest też lekarzem medycyny sportowej) myślę że najlepszy w stolicy z tymi dwiema specjalizacjami. Duża wiedza i doświadczenie, poświęca tyle czasu ile pacjent potrzebuje, dokładnie tłumaczy i omawia leczenie. w 100% godny polecenia.

Gość gość
W https://alergomed.com.pl/ znalazłam odpowiednią pomoc w związku z moja alergią. Badania diagnostyczne przez nich wykonane, pozwoliły wskazać źródło alergii. Bardzo polecam