Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ariadna Medium

Mam poważne podejrzenia, ze mój mąż jest gejem

Polecane posty

Gość na dystans
a zauważyłaś może w waszym życiu seksualnym jakieś skajności z jego strony ??? czy jest coś innego co pozwala Ci tak myśleć ?

Gość na dystans
powiedz cos wiecej o tym swoim meżu prosze

Gość taka jeeedna
a moze Twój mąż pisze jakąs prace na temat gejów, ale coś w pracy musi z tym związanego zrobic... porozmawiaj z nim o tym najlepiej

Gość a jak siedzi
Z nogą założoną na nogę i obciągniętymi palcami stóp?

Gość atakajedna
Powiedz mu o swoim odkryciu,ale spokojnie,nie rob awantur bo go sploszysz,najwazniejsze zeby poczul ze moze ci na tyle zaufac zeby sie odkryc.jak juz uslyszysz prawde to tez nie dzialaj pochopnie,najwieksze bledy popelnia sie dzialajac pod wplywem emocji.jesli faktycznie jest bi sexualny,zapytaj jak wyobraza sobie wasza przyszlosc,czy jego poped w strone mezczyzn jest na tyle silny ze sypia z facetami czy tylko przeglada sobie tego typu fotki i filmiki.Pamietaj ze ludzie dlubia na necie czesto z ciekawosci,maz mojej znajomej wchodzil na stronki sexu ze zwierzetami,niechcacy korzystajac z ich komputera natknelam sie na kilka stronek,ale nie sadze zeby w wolnych chwilach robil sobie uzytek z ich kota:),aczkolwiek najwazniejsze to komunikacja w zwiazku.powodzenia zycze

jako 100% hetero, bardzo podejrzana sprawa, mozna wejść i wyjść i koniec na tym, bardzo podejrzana