Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent

SELEKCJA kobiet o pewnych imionach

Polecane posty

Hmm... z mojego doświadczenia: JArek - dałn, ćwierćinteligent, psutak i brzydal Łukasz - wykształcony, ambitny, kandydat na dobrego faceta Mariusz - nijakość Rafał - ułom, patrz:Jarek

lets get down :D lets get down...nie to było chyba loud :D

Gość pewnie tej idiotce
chodziło o zespół Downa... tak to jest kiedy czyta się Bravo zamiast książek

ja czytam brawo gil szukając odpowiedzi na nurtujące mnie pytania pałając pragnieniem informacji o tym co sie dzieje w świecie :D kto puścił pawia kto z kim i jak znaleźć idealnego przyjaciela :D

Gość marciia
anki - wszystkie, które znam mają jakieś problemy damsko-męskie - wynikające glw. z faktu iż są pazerne na kasę o tych właśnie osobników gośki - rozkrzyczane, muszące być nieustannie w centrum uwagi, histeryczki baśki - przede i ponad wszystko rozkrzyczane baby stylizujące sie na delikatne kobietki moniki - dziewczyny z syndromem jedynaczki agnieszki - bardzo przyjacielskie - świetne towarzyszki wakacji imprez

Gość Ju...
Imiona akurat bardzo dużo mówią o człowieku. Jeszcze w połączeniu z numerologią - cała wiedza o człowieku staje się ujawniona. Moje typy: "pozytywne: - Agnieszki, Justyny, Kamile, Martynki, Darie, Sylwie; "negatywne: - Żanety, Marysie, Jolki, Heleny, Ele, Ewki, Andżeliki. Oczywiście można wypisywać więcej.

Gość facet pewnej kobiety
A jakie są EWY ? Mam dziewczyne nową o tym imieniu.

Gość a magdy najgorsze
a Magdy to zarozumiałe, puste narcyzki w dodatku Dupodajki!!!cholerne dziwki..sypiaja z kazdym ,z byle kim i byle gdzie

Gość jesli myslisz
ze kazda magda jest taka jak piszesz to wspolczuje glupoty twoim imiennikom

Gość Ju...
A tam, nie mówią. Często tak mam, że widzę człowieka po raz pierwszy i domyślam się, jak ma na imię. Oczywiście nie zawsze, ale poczytajcie sobie imiennik - coś w tym jest.:D