Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estee Lauder

To zycie nie jest sprawiedliwe

Polecane posty

Gość Estee Lauder

Jedni rodza sie biedni drudzy bogaci Jednych stac na wszystko piekny dom i drogi samochod a drudzy charuja za 1000 zl i nawet sie wlasnego m2 nie dorabiaja przez cale zycie.

Gość tak było
jest i będzie do końca świata

Gość Dugas
Rockefeller twierdził , że pierwszy milion trzeba zapierdolić.

Gość racja niech państwo da kazdemu
miliard i nikt nie bedzie musial pracowac:classic_cool:

To nie tak. Osoby mające bogatych rodziców też mogą zostac biedne i może się im nie ułożyc-znam takich. Natomiast z tym harowaniem to tylko wasza wina. Jak jesteście dupy i nieudacznicy to robicie za 1000 (wyjatek osoby, które zaczęły dopiero staż zawodowy). Ja zaczynałem za 800 na łapę i kurde harowałem, (później 1500, 1800, 2500,3000), ale nadchodzi okres w życiu kiedy się chowa strach i przestaje trząśc dupą i bierze sprawy we własne ręce! Ilu z was nie złożyło papierów do dobrej firmy \"bo i tak mnie nie przyjmą\" albo boicie się zmienic pracę bo tu już na stałe, nie idziecie po podwyżki do szefa (a ja jakbym był szefem to bym się cieszył-jak robi i nie marudzi to po co podnosic??) itd itp... za bycie dupą trzeba siebie winic. Ja rzuciłem pracę w grudniu i teraz mam prace za niewiarygodne pieniądze. Dlaczego ktoś może pracowac tam gdzie chce a ja nie?? i kij udało się-tylko w końcu trzeba się wziąśc i nie marudzic. nikt wam pracy nie znajdzie pozdrawiam :-)

Gość Dugas
srali muchy idzie wiosna lepiej będzie trawa rosła