Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilia niebieska

SEBAMED kosmetyki, ktoś używał?

Polecane posty

Gość lilia niebieska

Mam problemy z cerą, ale powiedziałam sobie DOŚĆ!! Wybrałam się na oczyszczanie twazry do kosmetyczki, ale to tylko połowa sukcesu, bo teraz muszę odpowiednio zadbać o swoją cerę. Poleciła mi wiele firm z kosmetykami, a ja o tej szczerze mówiąc nie słyszałam. Recenzje obiecują dużo, ale zawsze lepiej usłyszeć opinię od kogoś, kto już używał. Z góry dziękuję!

Gość młoda ale stara jara
używałam: kostki myjącej do twarzy problemowej, ale nie tej w niebieskim/fioletowy opakowaniu bo ma parafinę, a tej w zielonym. Cudo to było, tylko że teraz dostać jej nie mogę. Wyleczyła mi buźkę, i jak wygładziła - bo ma petanol. Krem nawilżający - też b. fajny, nie zapychał, mocno nawilżał, ale zostawiał tłusty film. Żel pod pryszcznic - ok, nic więcej. Żel do twarzy, szczypał w oczy, ale b. dobrze odświeżał, myłam nim też ręcę, bo te produkty nie mają mydła, i ph 5,5 przez co nie miałam ich takich suchych. Ogólnie, produkty dość tanie a b. dobre. Wiadomo, niemieckie !!!

Gość lilia niebieska
O, to super :) w takim razie chyba się na nie skuszę :D

Znam te kosmetyki,mieszkam w Niemczech i pracowalam kiedys w drogerii,doskonale sie sprzedaja,sama nie uzywam ,ale slyszalam tylko pozytywne opinie.

Gość miałam kiedyś
taką oliwkę do mycia pod prysznicem. Uroczy delikatny zapach.

Gość gość
Witam ;) Uzywam kremu do twarzy, mydla bez bez mydla, zelu pod prysznic i balsamu ;) Poelcam bardzo, w koncu znalazlam kosmetyki dla siebie ;)

Gość gość
Mam krem do twarzy z wit E ! Rewelacja!