Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flaudraaaa

Czy to normalne miec seks raz na tydzien?

Polecane posty

Gość flaudraaaa

Zareczeni, niedlugo zamieszkamy razem.. do tej pory nie bylo warunkow bo rodzice za sciana .. dopiero teraz zaczynam brac tabsy , jak byla gumka to byl stres, ze zanim on nalozy to ktos wejdzie do pokoju.... spotykamy sie 2-3 razy w tyg bo wiecej nie mzoemy... seks jest czasami raz na 2-3 tyg.. czy to normalne? moze ja go nie pociagam?

Gość rainbows
skoro sama piszesz ze nie ma warunkow to co sie dziwisz :P zreszta sa jeszcze inne metody zaspokajania sie nawzajem i sa o wiele bardziej ciche i nie ma grozby ze ktos wejdzie do pokoju ;P :D napewno bedzie chcial czesciej jak zamieszkacie razem

Gość a dlaczego...
tylko patrzysz na niego? sama tez cos zrob!! na pewno bedzie mile zaskoczony ;)

Gość flaudraaaa
Nie to nie jest tak, ze jak nie ma warunkow to on siedzi jak kloda i nawet mnie nie dotknie.Tylko juz ten brak seksu mnie dobija.

Gość rainbows
no to zapytaj go moze on nie potrzebuje tak czesto albo mysli ze ty nie chcesz. przejmij inicjatywe i moze mile sie zakoczysz jesli dalej bedzie oschly porozmawiaj z nim :)

Gość flaudraaaa
smiley czemu zle to widzisz?

Gość flaudraaaa
Nie nie, To nie jest tak, ze on jest oschly. Jest normalny:) To nie jest tez tak, ze ja cos inicjuje to on mnie odpycha ... tylko po prostu nie ma warunkow a jak nie ma warunkow to i tak mina 2,3 tyg bez seksu..

Gość rainbows
no a pisalas wczesniej ze juz sa warunki to w koncu jak to jest :|

Gość flaudraaaa
Nadal nie ma warunkow bo jeszcze nie mi4eszkamy razem .Czasami jest jakies wolne mieszkanie, czasami cos wymyslimy ale to raptem raz na 3 tyg. A moze on ma inne potrzeby:(

dla mnie to nienormalne troche tez jestem mloda jestesmy razem 2 lata tez nie ma warunkow i jakos rodzice za sciana a my pod kolderka niby spokojnie lezymy czy inne pieszczotki hehe jak sie chce to sie da :)

Gość flaudraaaa
a u mnie to nawet nie bylo jak kroliki na poczatku :(

u mnie jest tak ze do mnei echodza kiedy chca - mam spoo mlodsze rodzenstwo i zdarzylo sie ze weszli w trakcie u niego tez czasem wchodze a on ma pokoj z bratem niedawno bylo tak ze ledwo skonczylismy i sie ubralismy to przyszedl z pracy ale jakbysmy nie ryzykowali to bysmy wogole tego seksu nie uprawiali moj chlopak tez pracuje fizycznie i czasem jest zmeczony i odpuszczamy ale przewaznei sie wykapie i juz lepiej :) jak masz pokoj na klucz to nie widze problemu

Gość rainbows
:D za sciana pod kocykiem skad ja to znak :P:P

oczywiscie bluzka nie zdjeta gatki spuszczone do polowy :D no coz czasem sie inaczej nie da a raz na miesiac bym nie wytrzymala

Gość rainbows
znam

Gość nie to jest nienormalne

kuraiko ile macie lat ?nie wiem u mnie nie bylo takiego problemu bo ja ledwo sie siedze kolo niego a ten juz ma twardo w spodniach :) ale jak jest przemeczony to musisz go zrelaksowac moze niech przystopuje z praca

Gość flaudraaaa
Tak od poczatku. Jestesmy razem 8 miesiecy. Jak kochamy sie to jest ok ale gdy zaczynalismy wspolzyc nigdy nie robilismy tego czesto . On nie jest chlodny, dobiera sie do mnie, ja do niego ale wszystlo zaczyna wydawac mi sie dziwne. Wydaje mi sie, ze party szczegolnie na poczatku zwiazku nie moga sie oprzec sobie i robia to na potege:(

u nas tak bylo przynajmniej teraz w sumie tez moze poprostu inny temperament dosyc krotko jestescie razem wiec tym bardziej dziwne

Gość na poczatku zwiazku
? na poczatku zwiazku to sie tego raczej nie robi... seks przewaznie wchodzi po kilku miesiach...

Gość flaudraaaa
Boze teraz zaczna grzmiec, ze z seksem nalezy pcozekac do slubu. To moja sprawa... prosze nie zmienijacie tematu. Z nim kochalm sie po raz 1 po 3 miesiacach i to moja decyzja. Zaraz pewnie zostane wyzwana od szmat cos czuje

Twoja sprawa po jakim czasie To moj pierwszy facet wiec pewnie dlatego tak dlugo czekalismy z tym ale kurde nie poszliscie do lozka na 1 randce

Gość na poczatku zwiazku
po 3 miesiach ok

no to ja nie wiem co Ci poradzic w koncu jestescie mlodzi ale prawda jest taka ze jak jestem zmeczona i spiaca to ostatnie na co mam ochote to seks

Gość flaudraaaa
Zareczeni a cos czuje, ze ja go nie pociagam:( To nie jest chlopak ,ktory nie ma doswiadczenia. dziwi mnie to:(

pierwszy raz ?? kurde to nieciekawie ja tez sie boje ze ktos mi wejdzie ale czasem to jest mniej wazne i tak jakos wychodzi

flaudra to z nim porozmawiaj szczerze to zawsze najlepsze wyjscie

Gość a to bylo z tym facetem Kuraik
o? czy z innym?