Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kulturka12

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

caly miesiąc stosunek przerywany,plus raz w srodku.a dzis sie rozstalismy.nie mogę byc w ciazy.od dwoch dni mam uplawy.jak przed okresem.a tu jeszcze trzy dni:(((

Gość nefree
witam:)nie matrw sie dziewczyno za wczasu,kazda powinna sie liczyc z tym ze przerywany to wielkie ryzyko a tym bardziej do srodka;\ale wiem po sobie,wiele razy do srodka i jakos wielkie nicc widze.wszystko zalezy od Twego cyklu,dni plodnych....itp. a uplawy moga swiadczyc chociazby o jakims stanie bakteryjnym. Na spokojnie;)

Gość nefree
zalezy od faceta.jaki jest?ile was łączylo,ile razem byliscie.znam Twoje uczucie,tez tak mialam,ale sie w koncu zeszlismy za jakis czas no i okazalo sie ze nie bylam w ciazy,wiecej stresu niz skutkow:) gdybys nawet zaszla w ta ciaze jesli jest odpowiedzialnym doroslym mezczyzna wiedzialby co do niego nalezy.... martwisz sie zrob test za pare dni,w dzien spodziewanego okresu i tyle...

Gość pieprzysz się bez gumy
z jakimś przypadkowym facetem, to teraz cierp :O i na HIV się przebadaj :O

Gość nefree
a ty madra glowo skad wiesz ze byl przypadkowy?????napisala to? ludzie,pocieszajacy jestescie;/

bylismy dwa miesiace.i dzis koniec.wiedzialam ze moge liczyc do tej pory.ale nie chce zeby ktos ze mna byl :(bo ciaza.mam nadzieje ze nie.a na to ze wroci to nie licze.mimo tego ze prosil o to zeby przemyslec wszystko zeby dac mu czas.ale tam...

Gość pieprzysz się bez gumy
no jak wyżej :O

Gość nefree
oj kobity bedac z kims 2miechy trza uwazac,myslec!!!!zawsze moze wyniknac taka sytuacja,nie znasz czlowieka,jak zareaguje,jak sie zachowa. zrob ten test to bedziesz wiedziala,a nastepnym razem troche pomyslunku;)niechcesz z kims byc-bo ciaza?w pewnych wypadkach niema wyjscia...

Gość nefree
niema co dewagowac,skoro nawet niewiesz czy zaskoczyłas w ta ciaze!!!!zrob test,wtedy sie bedziesz martwic....

25!lat.i wiem ze to bylo blupie,ale ja dawno nie mialamnikogo glupota.a czy bede musiala?nie wiem.nic na sile

Gość nefree
teścik;)

Gość nefree
jak chcesz...ale bylabys spokojniejsza

Gość nefree
w dzien kiedy masz go dostac...

myslisz ze skoro prosi o czas do namyslu.to po dwoch miesiacach jest co ratowac.ile bylas ze swoim chlpakiem nefree?