Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rycerz zmrok

jak wstaje rano to jest brzydka -

Polecane posty

A może Ty też nie jesteś Adonisem, jak wstajesz, i byłbyś łaskaw wstać przed swoją kobietą, żeby się doprowadzić do porządku? ;) Jeśli nie, proponuję oddzielne sypialnie. Każdy wychodzi, jak jest gotowy. Podoba się pomysł? :D

Gość blablablablablablabla
mężczyźni nie wyglądają lepiej po przebudzeniu niż kobiety. Taka nasza fizjologia, że często rano mamy opuchnięte oczy i twarz, którą trzeba przemyć chłodną wodą itd. Jeżeli masz z tym problem to proponuję samotność, bo nie jesteś w stanie dojrzeć do związku, który nie polega tylko na ładnym wyglądzie.

Co za bubek z tego autora ,rycerz z zakutym łbem,dziewczyna ma się zrywać o swicie kąpać ubierać malować i czekać no powiedzmy o 7 rano w pełnym makijażu natomiast gość wstanie ,z pyska mu zionie ,puści bąka i to ma być sprawiedliwe!?Jeszcze pewnie wieczorem dziewczę ma czekać aż czcigodny rycerz zaśnie by zmyć makijaż rozczesać włosy itp ,nastawić budzik na piątą rano ,żeby pan był zadowolony.

Gość daria11
hehehe

Gość o ja o ja o ja p
ale ciebie poperdilolo autorze.... az mi ciebie zal .... zastanow sie jeszcze raz nad tym i popros moderatora zeby skasowal topic...

Gość Łukasz28
w takim razie ja się mogę pochwalić;) moja dziewczyna po przebudzeniu podoba mi się najbardziej,wtedy jest naturalna w 100%, zresztą na codzień podkreśla tylko rzęsy, ostrzejszy makijaż robi, gdy wybieramy się gdzieś wieczorem, ma bardzo długie włosy, ale jakoś nie zauważyłem, aby były po nocy poczochrane, poza tym żadnych opuchniętych oczek, cud zjawisko:)