Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepodamczarnegonicka

Zakochałam sie w kobiecie....

Polecane posty

Gość hey hey hey
owszem to jest prowokacja niestety ;)

Gość ninalive
Nie rozumiem czym prowokuję. Chyba, że jestes homofobem, wówczas i owszem ciebie "hey hey hey" zapewne to prowokuje .

Gość ninalive
Czarna Izabello ani ona, ani ja nie musiałybysmy nikogo oszukiwac, jestesmy kobietami wolnymi i dojrzałymi.

Gość hey hey hey
Nie bądź żałosna Mayor ;) mam gdzieś czy jesteś les,bi czy hetero. Śmieszy mnie tylko,że pisanie prowokacji nadal Ci się nie znudziło.

Gość hey hey hey
Poza tym,to,że ktoś nie akceptuje homoseksualistów nie oznacza od razu,że jest homofobem. Każdy ma prawo do własnego zdania na każdy temat. Ja np. nie lubie palaczy i co tzn.że jestem palaczofobem albo nikotynofobem? śmiechu warte :D

Gość ninalive
Wiec.ja nie dosc.ze lubie kobiety to pale papieroski. A takich jak ty zrzędzących zapewne brzydkich bab - nienawidze!

Gość hey hey hey
Pokazałaś klasę i swoją wysoką inteligencję nie ma co - po pierwsze mnie nie znasz po drugie,nie wiem gdzie niby zrzędziłam,naucz się najpierw definicji tego słowa po trzecie brakło Ci riposty więc najprościej jest powiedzieć komuś,że jest brzydki i go nienawidzisz. Skoro kobieta o której piszesz jest lekarka tzn że to osoba na poziomie i z takim pustakiem jak Ty i tak by się nie związała :) prymitywna dziewczynka :)

Gość hey hey hey
I na Twoje nieszczęście nigdy nikt nie powiedział mi że jestem brzydka wręcz przeciwnie ;)

Gość luienotolm
pozdrawiam chcesz może moja babcię tez jest ładna

Gość ninalive
Hey hey hey w ktorym poście napisałam,ze ta kobieta jest lekarką? Czytaj proszę ze zrozumieniem. W ogóle trudno mi zrozumiec ,jak osoba, ktora brzydzi się tym tematem sledzi tak pilnie ten wątek? Mylisz się moja droga,zapewniam cie teraz ja ,iz do pustaka mi bardzo daleko. Ale na homofobow nawet największe sławy psychologiczne nie znalazły jeszcze sposobu.

Nie rozumiem w ogóle waszej kłótni kobiety, co komu przeszkadza kto o czym pisze? Dziennie jest tu pewnie ze sto prowokacji a jakby każda należała do wyżej wspomnianej Mayor of London to jej samej by chyba brakło czasu na prowadzenie ich wszystkich :)

Gość ninalive
O co wam chodzi z tym.tą Mayor of london? Nie wiem w czym rzecz ludzie?! Ot weszłam sobie na to forum poniewaz temat mnie zainteresował, postanowiłam wtrącic swoje 3 grosze i teraz żałuję. Myslę.ze faktycznie są tu same puste kobiety. a poniewaz do takich nie należę, ani obiekt moich westchnień,znikam wiec.

Gość ueeeehhhh
czyli jednak to była Mayor :D

Gość ninalive
Pop...ło was ? Jaka mayor??? O co w ty m wszystkim chodzi??? Internet w obecnych czasach dostępny jest wszem i wobec i kazdemu z osobna. !!! Mayor minor.mol i dur ludzie tu moze pisac kazdy!!! A ja i tak nadal bede zauroczona M.E.Ł.!

Gość żuterek
ok mayor bądź sobie i nie spinaj się tak :D