Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie czy warto

Dziecinny facet

Polecane posty

Czy jest szansa , że taki typ faceta dojrzeje ?? Czy szkoda marnować czas na bycie z dużym dzieckiem ?? Czy któraś maiała takiego faceta ??

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
a co rozumiesz przez slowo "dziecinny"?:P

no właśnie...co to jest dziecinny, a poza tym, ile ma lat? Bo jeżeli 18, to jeszcze może dorosnąć :)

Ma 29 lat. Dziecinny tzn. zachowuje sie jak małe dziecko, trzeba sie tylko nim zajmować, rozwiązywać wszystkie jego problemy bo dla niego to za trudne, lubi żeby mu coś kupować , dawać prezenty, nigdy odwrotnie, itp. Dziewczyne traktuje jak mamusie, która ma sie opiekować małym synkiem. Nie potrafi podjąć żadnej decyzji samodzielnie i wziąć za to odpowiedzialność , zawsze trzeba mu doradzić , zasugerować .

łomatko, chyba sobie sama odpowiedziałaś- chcesz faceta czy dzieciucha?

o boooshe moj facet taki byl jak Go poznalam...na poczatku ok ale pozniej wkurzalo mnie to na maxa......to wina (chyba) jego matki ...bo kogo innego:/ albo juz taki charakter ma. Musisz mu powiedziec o co chodzi..ja swojemu dzien w dzien wpajalam ,ze musi sam podjac decyzje np. gdzie idziemy .. na dzien dzisiejszy jest o wiele lepiej ale czasami kaze mi samej wybierac .... czasami to jest ok ale nie zawsze ;/ sama wiesz o co chodzi:/

jeżeli masz potężnie rozwinięty instynkt macierzyński, to czemu nie :D:D:D Problemy go przerastają, bo mu sie nie chce pomysleć, czy taki durnawy jest?

kyyrene - hehe chyba to drugie;) :P

no to jak durnawy to już w ogóle nie rozumiem problemu...odpuścić sobie, bo po co być z głupkiem? Chociaż z drugiej strony...poczucie władzy to też niezły afrodyzjak ;)

kyyrene -- ooooo trafilas..wladza hehehehe .. spoczko foczko ja juz ze swoim nie mam problemu :))) chociaz w**wia mnie to,ze ja musze wybieraz gdzie idziemy:P no coz..bywa:) ale to nie problem;) ludzie maja wieksze problemy:P

Nie ma sie z czego śmiać. Czasami już nie wytrzymuje, jak idziemy na zakupy bezprzerwy dziecinnym głosikiem ( specjalnie zmienia na taki ) mi mówi ---- kup mi batonika, kup mi to kup mi tamto, czuje sie jakbym była w sklepie z wyrośnietym bachorem . Raczej nic z tego nie bedzie, szkoda mojego czasu , nie zrobie z dzieciucha faceta. Tak nawiasem mówiąc wszystkich kolegów ma dużo młodszych niż on.

Gość oj oj czytalam jaki jest
moim zdaniem nie warto. w zyciu spotykaja nas rozne problemy wieksze i mniejsze. trzeba miec partnera a nie dzieciaka na glowie i wzajemnie sie wspierac jak dorosli ludzie. chociaz jesli mialabys bardzo silny charakter to mogloby ci to odpowiadac. ale chyba ci nie odpowiada skoro pytasz.

Gość nie polecam odechciewa sie
seksu z takim "facetem", bo kto to widzial chodzic do łózka z własnym "syneczkiem"? :o Nie licz na wsparcie od takiego przychlasta, uciekaj!

Gość nie polecam odechciewa sie
Zapomnialam dodac, ze ta dziecninnosc moze byc czasami tylko dla potrzeb Twojej osoby, przyjedzie co do czego jak pozna inna, to nagle bedzie umial zachowac sie jak facet. Pozwolilas mu na to niestety :o

boo z tym glosikiem to nie zle:/ brak slow:P