Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marishhhha

Pytanie do Panów! poranek po seksie

Polecane posty

Gość Marishhhha

Witam! jesli którys z Panów zechce odpowiedziec na moje pytanie to bede bardzo wdzieczna :-) a mianowicie chodzi mi o to jak zachowujecie sie rano w łóżku po nocy z kobieta??czy jezeli jest ona przypadkowa i nic dla Ciebie nie znaczy to jestes zimny, czy nawet jezeli nie darzysz ją uczuciem przytulasz sie do niej i jestes czuły?????

ja tam zawsze rano robie kawe i sniadanie heh z przyzwyczajenia swieze bułki serek masełko itd

Autorka poszła do łózka i zastanawia się czy facwet coś czuje czy tylko chciał się rozładować :D

Gość p25
co puściłaś się z nieznajomym?

Gość Freyka
w sumie dobry temat... ja tez sie zastanawiałam nie raz co rano myslał moj partner (a dodam ze jest on stały) czasami kiedy kochalismy sie rano, przechodziło mi porzez mysl ze moze w nocy go nie zaspokoiłam... itp.. I to mnie blokowało, nie dostawałam orazmu.. i wszystko było nie tak.. moze jednak którys z was nam powie o czym mysli fACET RANO ?:)

Gość p25
ale koleżanka nie pyta o stałego partnera :-)

a myślą-rano?:classic_cool: nie chce być złośliwa ale zapewne o kawie o tym aby usiąść na tronie i ,,o kurwa znowu do roboty trzeba iść'' :D:classic_cool:

wydaje mi się ze/ po/ to może tylko myśleć kobieta bo oni zawsze mysla/ przed/-bo/ po/ to już malo istotne:classic_cool:

Gość hophop

Gość jhbgu
ja z rana lubie poprzytulac, zreszta po seksie to cala noc do rana lubie trzymac w objeciach, po prostu lubie i tyle. i nic wiecej to nie musi znaczyc, po prostu jestem czuly.

Mnie zawsze mordował kac :O Ją zresztą też - generalnie porażka

ja mam ochote na więcej..tylko czasami musze iśc do pracy i ochodze się smakiem ...a czasem moge wprowadzic to w czyn...taaaa

Gość moj kochany
hehe... jestem kobieta.. u mnie to wyglada tak: po przytula mnie calym soba i szepta jaka jestem kochana.. .:) a rano... z tego co mi mowil... gdy ma obok siebie kobiete i to naga na dodoatek (bo po wieczornych igraszkach nigdy nie wkaldam pizamki:) ) nie potrafi lezec spokojnie... :p heheh... wiec... sami wiecie... potem jak jest tylko czas, zasypiamy, jak nie- on wyskauje (bo mnie nic ani nikt z lozka nie zwali w tyg przed 7dma rano;p ) biegnie po buleczki ja wtedy wstaje i robimy sniadanko:)

z rana po seksie, facet o ile jest zdolny myśleć, to myśli czy nie wpadł , albo co powie żonie, tralalalal

Gość Marishhhha
Dzieki za odpowiedzi i prosze o wiecej;-) nie pusciłam sie znieznajomym i teraz nie zastanawiam sie czy cos do mnie czuje, tylko ostatnio przysłuchałam sie pewnej rozmowie na ten temat i bardzo mnie to zaintrygowało, a poniewaz mam juz meza i raczej nie bede miała okazji sparwdzic to na własnej skórze to pytam, moze dlatego ze nigdy nie byłam w takiej sytuacji, zawsze chodziałam do łozka z moimi facetami wiec wiem jak wyglada poranek z osobą z która jest sie zwiazanym uczuciowo, ale zastaniowiło mnie jak zachowuje sie facet po nocy z przypadkową partnerką, bo wydaje mi sie ze wtedy poranne przytulanie i okazywanie uczuc jest obłuda. Pozdrawiam

To bardzo indywidualny.. nie raz myślałem sobie kiedyś.. co tutaj targałem do domu?... ładna.. za to miła.. i ten smiech.. ale wolę taki z którym cos czuję ,nie tylko porządanie.

Gość uqdgwiudqe
Zawsze jestem uprzejmy, robię śniadanie a potem zajmuję własnymi sprawami. Jakąś klasę trzeba trzymać.

Gość uqdgwiudqe
Nie lubię jak ktoś obcy kręci się po kuchni.

Gość trtr
Jako kobieta muszę powiedzieć że do czułości nie przywiązywałam zbytniej wagi na początku związku. Przecież to logiczne że facet może udawać, a i że sam po prostu lubi się poprzytulać, i nic to o jego głębszych uczuciach nie mówi, bo po prostu nie ma na nie miejsca (jeszcze lub wcale).

Gość uqdgwiudqe
Wolę porządek: panienkę w łóżku.

Często kobiety myślą że po taki noc.. to świat stanie otworem... i za duzo pieszczot proszą lub słów, stuczne słowa..

uwielbiam patrzyc na tych tyłki krecący się po kuchni.. tu nachylając sie szukając garnek.. tak przy lasku światło z lodówki.. a jak miło kiedy wraca z kawą..