Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amberek74

TOPPIK - HSR

Polecane posty

Czy stosował ktoś coś takiego jak Toppik - kosmetyk do zagęszczania rzadkich włosów ? Można o tym poczytać na stronie www.toppik.pl Zastanawiam się czy warto to kupić, więc jeśli ktoś to próbował to bardzo proszę o opinie. Znalazłam jeszcze coś takiego jak HSR i nie wiem co jest lepsze, albo w ogóle to kicha ? Sama nie wiem, fajnie to opisują, ale jestem wyczulona na takie ładne opisy. O HSR można poczytać na stronie www.hsr.com.pl - wychodzi znacznie taniej niż toppik, ale czy to jest napradę dobre ?. Pozdrawiam

Działa, działa i jeden kosmetyk i drugi. Ja stosuje HSR bo moim zdaniem włosy wyglądają bardziej naturalnie. Toppik może nie daje takiego ładnego efektu, ale na ich stronie: www.toppik.pl możesz kupić jeszcze inne wspomagające kosmetyki. Jedną mam tylko uwagę do tych mikrowłókien, ciężko to nałożyć jeśli się ma zakola i bardzo rzadką przednią linię włosów. Poza tym jest OK.

Gość Winner2006
Stosuję HSR i oto moje uwagi: ZALETY: - jest w miarę OK - tzn. dość skutecznie maskuje moje prześwity, chociaż na nogi nie powala. Nie jestem łysa, mam tylko rzadkie włosy na czybku głowy - i z tym HSR jakos sobie radzi, ale nie wyobrażam sobie, aby mógł zakryc kompletną łysinę, jak to reklamują na stronce internetowej. - jest dość wydajny - mam co prawda krótkie włosy i posypuje tylko czubek głowy, ale stosuję to 2 - 4 razy w tygodniu) i jedno opakowanie starczyło mi na jakieś 3 miesiące. WADY: - Najbardziej przeszkadza mi to, że popdczas aplikacji włókna bardzo sypią się na boki w efekcie mam całą umywalkę pokrytą tymi włóknami - wygląda to bardzo nieestetycznie i wymusza codzienne mycie łazienki. - włókna spływają wraz z myciem włosów - właściwie to chyba logiczne, więc nawet nie wiem, czy to można nazwać wadą. W kazdym razie ja jestem dość zadowolona i mam zamiar kupić kolejne opakowanie.

Gość Marikkkkka
Toppik to szit totalny !! zaplacilam za to gowno 72 zl i jedyne co to niemilosiernie skleja wlosy i czyni je bardziej suchymi i martwymi !! totalna sciema i szkoda kasy !!

Gość 6686
Mam do sprzedania mikrowłókna HSR ciemny blond. Odsprzedam za 60 zł + koszt wysyłki 5zł. Prawie nic nie zużyte, nie odpowiada mi kolor, dlatego chce je odsprzedać. Kontakt gw.pianistka@poczta.fm

Gość anonim999
mam takie mikrowłókna tylko że innej firmy, myślę że jakichś dużych różnic między nimi nie ma ... dają radę w 100% polecam zdecydowanie przy niewielkich ubytkach i rzadkich włosach... tylko trzeba sobie dobrze kolor dobrać ...

Gość mikrowlokna
Mam do zaoferowania taki sam produkt jak nanogen czy Toppik, ale zdecydowanie tańszy. Wszystkie kolory włosów.Zapraszam do kontaku email: mikrowlokna@wp.pl

Gość ELMorell
kilka produktow testowalem i dla mnie sie sprawdza tylko: toppik puder volume hair plus spray nanogen puder a ten focus kto coś pisze ze dobry to tylko reklama jest, drugi raz bym go nie kupił...

Gość gość
też jestem podobnego zdania, najlepszy puder to nanogen a spray to volume hair plus

Gość Piszczałka223
spróbowałam tak jak ktoś tu zachwalał ten spray volume hair plus medium blond u mnie daje taki efekt że to jest szok, również polecam

Gość toppik
Toppik i nanogen to najlepsze mikrowłókna, osobiście używam toppik bo jest tańszy.

Gość Gosc

Ja uzywam hair4hair posypka ale spray też jest bardzo dobry no i ... dobra cena