Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytanik

lubicie pozycje 69 ?

Polecane posty

Gość bella  86
Lubię tę pozycję, a najbardziej gdy jestem na dole, ale gora też może być. Uwielbiam takie lizanie i pieszczenie ustami, językiem i palcami.:P

Gość gość
Ja lubie pozycje 1 bo jestem koorfaaaa sam!!!do..h ..uja

Gość gość
Ja miałem ją pół godziny temu. Uwielbiam tą pozycję.

Gość gość
Kochałbym tę pozycję.

Gość gość
69 uwielbiam ponad wszystko !

Gość gość
aswegr

Gość gość
Bardzo lubię. Mniammmm

Gość gość
uwielbiam ssac mojego faceta wtej pozycji lubie jak on jest u gory bo calego mi wklada do ust az do gardelka wchodzi jego 20 cmentymetrow

Gość gość
To najlepsza pozycja, uwielbiam lizać mokrą cipunie, spijać soczek no i wytrysnąć do buzi, mmmm miodzio

Gość gość
Też uwielbiam,a najbardziej po sexie jak zaleje jej pipke. Wtedy ja na górze ona mi ssie a ja jej liże i zasysam duże i nabrzmiałe wargi

Gość OSC

MY UWIELBIAMY  NA ZYCZENIE MOJEJ PARTNERKI JA KLADE SIE NA WZNAK  ONA WCHODZI NAMNIE OD GLOWY SEXOWNIE DYNDAJOAC I OCIERAJOC PIERSIAMI O USTA . TORS PENISA NASTEPNIE DELIKATNIE CALUJE MNIE W PENISA I NAMIETNIE BIERZE GO DO UST SEXOWNIE KRECAC PUPA NAD MOJA GLOWA   PRZYBLIZAJAC I ODDALAJAC GROTE ROZKOSZY DO MOICH UST  AZ  DO MOMENTU KIEDY MOJ JEZYK JEST W STANIE JA PENETROWAC   IWYLIZYWC JEJ SOCZKI .

Gość lodzik

Pozycja 69 jest idealna na początek seksu oczywiście po wstępnym rozgrzaniu kobiety. Uwielbiam mieć qtasa w jej ustach a jednocześnie mieć nad sobą jej tyłeczek i wypiętą oraz gotową na lizanie jej cipunię. Lizać cipcię i mieć lodzika jednocześnie - to jest to :)

Gość gość-gość

lubię 69, 68 oraz 63  (68 to pozycja w której kobieta liże penisa faceta a mężczyzna liże kobiecie dupkę czyli odbyt natomiast 63 to pozycja w której facet liże kobiecie cipkę a kobieta robi facetowi teabaging czyli liże jajka) ale jak ja jestem zaangażowany w lizanie to wolę gdy kobieta nie robi jednocześnie intensywnie tego mi,  chyba, ze umawiamy się, że mogę trysnąć jej do ust.

Gość 321

uwielbiam kiedy jestem na gorze i moge namietnie obciagac  partnerowi podnieca mnie rowniez kiedy moje pieersi ocieraja sie o owlosiony brzuch partnera powodujac erekcje sutkow a jednoczesnie partner ma moja cipke w zasiegu swoich ust  namietne ja caluje wsuwajac jezyk do srodka powoduje u mnie dreszce i dostaje gesiej skorki .