Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o boze tak sie boje

Krew w kale po raz pierwszy!! pomozcie

Polecane posty

Gość o boze tak sie boje

Ratujcie mam 21 lat, jestem za granica w malym miasteczku nie mam gdzie tutaj znalezc proktologa...dzis po raz pierwszy w zyciu mialam krew w kale...a wlasciwie tylko takie male struzki na papierze toaletowym, pomozcie boje sie czy to moglo peknac naczynko? do polski jade pod koniec marca dopiero wtedy pojde do lekarza

Gość nie panikuj=
trudno od razu coś zdiagnozować, ale nwet jeśli jest to małe miasteczko musi tam być apteka.możesz poprosić maść.Możliwe, że to małe naczynko pękło.Wskazana obserwacja! Mogą to też być hemoroidy - ale to powie Ci proktolog na wizycie.Nie martw się.

Gość o boze tak sie boje
wiecxie co kilka miesiecy temu bylam u proktologa bo faktycznie mialam hemoroide na zewnatrz, ale to nie byly te hemoroidy ktore sa gleboko w srodku bo tamte powiedzial ze sa male, w normie tylko on mi tlumaczyl ze to hemoroida ktora jest przy samym wejsciu do dobytu i dlatego jest na zewnatrz bo mi sie powiekszyla bo prawdopodobnie usiadlam pupa na zimnej ziemi lub cos takiego, badal mnie dal masci i przeszlo ale wtedy nie bylo ani ropli krwi!!!! a dzis sie przerazilam, byly takie malenkie struzki na papiere!!!! ale skoro mnie badal niedawno jakies 4 msc temu i nie bylo zadnego guza ani nic to chyba jest ok?

Gość nie panikuj=
Myśle że badanie wystarczy zrobić tak jak piszesz.Kup sobie maść, no chyba, że to bezbolesne.

Gość a moze naskorek sobie starlas
papierem toaltowym lub skore przecielas ;/ ja tak czsami mam gdy mam biegunke i latam 10 razy do toalety ;/

Gość o boze tak sie boje
ja juz mialam to badanie robione, obejrzal mnie dokladnie od srodka i powiedzial ze wewnetrzne hemoroidy sa w porzadku, a ten ktory mi wylazl na zwenatrz jest zaraz przy zwieraczu :D:D sie powiekszyl bo misialam siedziec pupa na czyms zimnym - ale to bylo 4 mies temu a dzis pierwszy raz w zyiu byly te struzki krwi, no doslownie takie struzki na papierze toaletowym ale nie mam ani biegunki ani zatwardzenia

Gość o boze tak sie boje
ojej obejrzalam sie dokladnie i wiecie co mama jaka malenka ranke ale nie "z tylu" tylko bardziej z przodu, tak na wargach echh przepraszm wstydze sie pisac o tym ale naprawde sie boje, wiec moze stad ta krew??? ale wydawalo mi sie ze na pewno z tylu, ale moze zahaczylam o ta ranke papierem i stad byly tez strozki a nie z "pupy" ale w takim razie skad ja mam tam rane???!!!! mam tam podraznienie od kremu plemnikobojczego, myslicie ze stad az ranka sie zrobila? i ze ta krew jest z tej ranki? bo juz nie wiem

Gość o boze tak sie boje
podnosze!!!