Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 27 lat

Dziewczyny czy wy tez macie wielka ochote sie kochac w dni plodne?

Polecane posty

Gość facet 27 lat

moja dziewczyna na sex ma ochote od zakonczenia miesiaczki do owulacji im blizej tym wieksza ochota. Ta ochota przeradza sie czesto w pragnienie dziecka dlatego jesli ja nie pomysle o zabezpieczeniu to ona napewno tego nie zrobi. Czy to normlne ze dziewczyna dostaje szalu na tle sexu a po owulacji to sex jest jej obojetny

Gość apetyt
na sex mam zawsze. i zawsze taki sam. Tylko, ze w okolicach owulacji nie musze uzywac zeli intymnych.

Gość uwielbiaczka Chłopaczka
ja tez tak mam. teraz w ogole mam wieksza ochote bo odstawilam tabletki anty. Tylko czekam az skonczy mi sie okres i bara bara :D

to że kobieta ma największą chęć na seks w dni płodne jest jak najbardziej naturalne zdziwiony?

Gość facet 27 lat
moze Ci jakos pomoc :) hahahahaa

i to jest bardzo niebezpiecznie bo my chcemy oszukać naturę a natura nas .Kobieta ma straszną ochotę na seks w czasie owulacji a facet widząc jej potrzeby jest tak nakręcony że chce włożyć tak dla zabawy na kilka pchnięć, a potem wyskoczyć, ale kobieta zchwilą penetracji jest prawie w orgazmie więc facet ma opory z wyjęciem i nagle bez jego wiedzy i chęci następuje wytrysk i...... jest prezenicik od Matki Natury BARDZO UWAŻAĆ

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tak mam- instynkt macierzynski tez sie odzywa-chociaz wiem ze teraz nie moge sobie pozwolic na dziecko (ucze sie jeszcze), ale za to wtedy przychodza mysli o wpadce :)