Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apetyt

Fanki Shiseido White Lucent.

Polecane posty

Gość apetyt

Witam! Zawsze bylam zwolenniczka niskich cen. Dla mnie nie mialo znaczenia, czy podklad, buty, bluzka sa markowe czy nie. Ale teraz juz wiem - nie wszystko co tanie jest dobre, bo jest dobre i tanie. Tak jest w przypadku podkladu shiseido white lucent. Pierwszy raz dostalam go w prezencie. Bylam oczarowana. Swietnie wyrownuje koloryt i jest szalenie wydajny. Cudownie pachnie. Zaden podklad nie moze sie z nim rownac. I wystarczal na bardzo dlugo. Jakiez wiec bylo moje zmartwienie, kiedy okazalo sie, ze juz nie ma go w sklepach. A dzis. Dzis kupilam go na zwyklym straganie. Prawdopodobnie z przemytu, bo na pewno nie jest to podrobka. Sprawdzilam bardzo dokladnie. Zaplacilam jak za podklad maxfactora. Ale niewazne, dalabym i 200 zl. Jesli ktoras z Was wie jeszcze, gdzie mozna dostac ten podklad, prosze o odzew.

Gość dita0519
Ja także go używam i jestem zadowolona,choć zimą Mary Kay wygrywa. A zamawiam go od takiej babki co z zagranicy sprowadza te kosmetyki,ma mnóstwo tych upiększaczy:) Gdyby coś daj znać!:)

Gość rtyy
hej, mam ten podklad. przywiozlam troche kosmetykow z usa i chetnie odsprzedam. mam nadmiar :)

Gość Van Buuren Street Station
Ja używam Shiseido puder w kamieniu, którego nie ma w Polsce. Tzn. są ale nie ma tego koloru. Masakra jakaś. We wrzesniu jadę do USA to znowu zrobię zapasy.

Gość gość
Czy ma ktos dostep do tego podkladu?