Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irene

jestem w . znaczy w kropce

Polecane posty

bylismy ze sobą dwa miesiące.współzyliśmy.ostatnio się popsuło.on prosil o czas do namyslu,poniewaz nie wie czy chce ze mna byc.prosil o pare dni do namyslu.czy ktos mial podobną sytuację?ze po wspołzyciu i paru zaledwie miesiacach sytuacja skonczyla sie pomyslnie?wyszlo 5dni kryzysu zakonczonego moją pretensją i odejsciem,jednak on nie nie chcial zkonczyc.i sie teraz zastanawia,o boze...:(

co mi się zdaje, że bardziej się facio zdziwi jak ty poprosisz o czas do namysłu, jak znam chłopów po dwóch dniach będzie skamlał o wybaczenie

macie racje.ale ja chyba nie bede prosic o czas do namyslu.ale wiecie jak to jest z miloscia?honor w czapke a ty stoisz jak pokutnik pod kosciolem i zebrzesz...

czasem musi sobie uzmyslowic ze zalezy.dlatego jest ten czas.ja ie odzywam sie i nie bede.po co...

Gość a_dusia
po paru czyli dwóch miesiącach Cie zostawił, a Ty się zastanawiasz co teraz zrobi? hmmmm... podejrzewam, ze nie wróci bo....seks z Tobą ma kiepski - innego powodu odejścia nie widzę :( a jeżeli wróci to tylko dlatego, ze żadnej innej nie udało mu sie w tak krótkim czasie zawlec do wyra , a pewny jest, że Ty z radością znów go tam wpuścisz :O

fajne opinie.czy kiepski?nie wiem.nie mam porownania.nie wiem.nie pytalam go

Gość goifdjoi
JEstescie dwa miesiace i juz dalas mu dupy? Jestes latwa, a takiej nikt nie chce.

dalam mu dupy.dokladnie.mam 25 lat i moge mu dac dupy.bo gdy jest ze mna to moge legalnie ze swoim chlopakiem.a czemu nie?cow tym zlego?

Gość goifdjoi
Nic w tym zlego, ale jesli kazdemu facetowi sie oddajesz po 2 miesiacach znajomosci i z kazdym ci sie nie uklada, to majac 25 lat masz juz taki przebieg, ze na nic innego sie nie nadajesz, jak na materac :)

Facet sobie pociupcial, znudzilas mu sie, wiec odszedl. Nad czym sie tu zastanawiac?

Gość goifdjoi
drugiemu partnerowi oddajesz sie tak szybko, taaaa

odpuść go to pewno ten nawiedzony miłośnik dziewic, przypadek tragiczny

Gość olał Cię niestety
i tezeba to nazwać po imieniu :O pewnie juz bzyka inną

pewnie tak.czyli ja mam zrobic tak samo/zeby po nim zaloby nie nosic?:(