Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana__mama

najlepsze zabawki na pol roczku-blagam pomozcie mi!!!

Polecane posty

Gość zatroskana__mama

chodzi o to ze nie wiem co kupic chrzesnicy na pol roczku!!! moze macie jakies super pomysly!! cena nie gra roli!!

Gość na pół roczku
to chyba prowokacja... grubymi nićmi szyta...

Gość zatroskana__mama
a dla czego prowokacja??? to juz nie mozna kupic chrzesnicy prezentu na wlasnie POL ROCZKU!!!

Gość dla polrocznego
dziecka ta hustawka sie juz zbytnio nie przyda lepiej kup taki stoliczek gdzie są jakiejs melodyjki itp.

Gość zatroskana__mama
http://www.allegro.pl/item308257422_bright_starts_stolik_zabaw_tropical.html a cos takiego??? jak myslicie?? czy to ze dzicko siedzi w takiej pozycji nie bedzie mu szkodzilo na kregoslup?? pytam bo wogole nie mam doswiadczenia w takich sprawach :-) krzeselko maja wiec odpada ale pomysl super :-) odp mi a ja musze isc samochod wstawic na podworko czekam na rady :-)

tez mi sie to podobalo ale dziewczyny stwierdzily ze to nie do konca dobry zakup. to cos takiego jak chodzik i 6 miesieczne dziecko napewno nie bedzie jeszcze w tych "chodzilo" wydaje mi sie że to 8-9 miesiecy i w góre. a jak dziecko juz zaczyna chodzic to nie chce w takim czyms siedziec. moja juz ma gdzies chodzik i ryczy jak ja chce do niego wlozyc. woli sama chodzic trzymajac sie mebli albo raczkowac. Ja jestem na nie.

Dziecko półroczne jest na matę edukacyjną za duże. To znaczy za późno już, by ją kupować. Matę to na 2 miesiące można kupić ;) Na pewno przyda się coś do łapek - jakieś cuda piszcząco-szeleszczące z grającymi precjozami... Ogólnie może coś co można nacisnąć i gra... Lusia ma na razie 3,5 miesiąca, ale sądzę, że to będzie w tym tempie ewoluowało ;)

to musi byc cos co mozna bez obaw wlozyc do buzi, bedzie kolorowe, grajace i z roznymi funkcjami. Moja uwielbia ten tamburynek z chicco. wykorzystuje go na wszystkie mozliwe sposoby. najpierw tylko uderzala w niego lapkami potem opanowala wciskanie guziczków i wrzucanie klocków a teraz robi sobie z niego krzeselko i jak na nim siedzi to podskakuje to krzeselko wydaje z siebie odglosy a mala sie cieszy :D:D:D:D

chodzika lepiej nie kupowac, rehabilitantaka mojej córki stanowczo go odradza, bo dziecko będzie zle stawiac nozki pozniej, gdy samo bedzie chodzic

Gość zatroskana__mama
acha no ale w tym to dziecko tylko siedzi , jako chozika pewnie nie beda tego uzywac bo tez maja takie zdanie ze nie powinno sie kurcze naprawde chcialabym kupic jej cos pozadnego dodam ze zabaweczek takich malych to ma pelno a moze macie jeszcze jakies pomysly??