Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zośka...

tabletki po okresie...

Polecane posty

Gość zośka...

Byłam u ginekologa i przepisał mi tabletki , wtedy byłam już po okresie.Wypisał mi Yasminelle i powiedzial ze mam je brać od dnia w ktorym byłam u niego (wtedy było 2 dni po okresie) czy muszę sie dodatkowo zabezpieczac?

Yyy z tego co mi wiadomo to tabletki zaczyna sie brac z pierwszym dniem okresu.... a dwa dni po..hmm str 27 w ulotce, poczytaj :)

Gość zośka...
hm.... czytałam i w sumie niczego ciekawego sie nie dowiedziałam:( Mój ginekolog powiedział, że zaczne brac po okresie ponieważ mam nieregularną miesiączke itd. ale w sumie nie dodał nic o dodatkowym zabezpieczeniu...czekam na odpowiedz ...:) pozdrawiam

Wiec ja zgodnie z tym co jest napisane w ulotce zaczelabym brac tabletki w pierwszym dniu okresu. Skoro masz je brac ze wzgledu na nieregularne miesiaczki mysle ze mozesz poczekac do nast. okresu, nic sie nie stanie a wtedy bedzie pewna ze od 1 dnia jestem zabezpieczona. A na tej 27 stronie jest wszystko napisane... kiedy co i jak :)

Gość zośka...
tylko ja mam juz problem... wzielam tak jak mi kazał lekarz 2 dni po okresie i współzyłam bez dodatkowego zabezpieczenia...i nie wiem czy mam sie zacząc bac?

Hmm nie chce sie wymadrzac czy cos, zebys sobie tak nie pomyslala... ale stalo sie, wiec ja bym brala dalej, zabezpieczala sie dodatkowo i sie nie stersowala :*

Gość zośka...
hm i dokładnie ja robie tak samo:) ale obawe dalej mam:) za 2 dni zrobie tescik:)