Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rossi Sandal

ON POLAK- JA POLKA no to odwet!

Polecane posty

Gość Rossi Sandal

ciekawa jestem co teraz nawarzy sie na tym topiku. Cudze osrac a nasze cacy...????

Gość Rossi Sandal
jak wola "ciapatych" to musi byc jakis tego powod. ..Interesuje mnie tylko jak wygladaja zwiazki polskie i to w calosci bo o czytaniu o tych turecko- polskich mi sie niedobrze robi. Czy sa tylko uslane rozami??? nie sadze.Dlatego mowie ze " sra sie na obczyzne a u nas taki sam gnoj pod nosem cuchnie"!

Gość ja tam nie lubie ciapaków
jestem polka i wolę swoich ;) nie podobają mi się ani Turcy, Arabowie, Hindusi itd. wolę polaków albo europejczyków jak kto woli ;) ciapaty nigdy prędzej nawet Rusek albo Niemiec ale i tak swój najlepiej.Nigdy nie zrozumiem co Polki widzą w beżowych

autor a wlasciwie autorka wybralas smolucha, twoja sprawa ale nie chwalilbym sie tym, zaden powod do dumy. Kiedys z arabami pokazywaly sie tylko prostytutki, dzisiaj zahukane dziewczyny po przejsciach albo z patologicznej rodziny. Z patologii w patologie, to jest zrozumiale.

Gość rgr
Polak na miejscu chłop, nie trzeba się uczyć zagranicznego języka by się dogadać, dobrze wychowany, kulturalny, dojrzały emocjonalnie, dżentelmen, wierny, mający własne zdanie ale zdolny do kompromisu. Jakby kobiety trochę bardziej myślałyby logicznie a nie były takie emocjonalne to nie miałyby większości związkowych problemów.

Gość a niech będzie odwet ooo
ja tam wolę swoich ;) pewnie to ta od Turczyna marnego założyła odwetowy topik lata temu :D

Gość Ja Polka
Ja szczęsliwa Polaka, On Polak - też szcześliwy, cóż więcej dodać, zacytuję pewną myśl: "wszyscy szczęsliwi ludzi są szczęśliwi tak samo, natomiast każdy nieszczęśliwy jest nieszczęsliwy w inny spoósb"- życzę wszystkim tego, co ja już mam.